reklama
olaaa7
Fanka BB :)
MożeszDziewczyny mam pytanko czy mogę wziąć witaminę C 1000 na przeziębienie?
Bezkonserwantow
Witam w piątek.
Dzisiaj byłam na badaniach krwi, od rana mnie mdli
Czy wy tez macie takiego lenia?
Masakra! Nawet do pracy mi się dupska nie chce ruszyć
Klara28
Pewnie, że tak mnie też ogarnia wstretny leń którego nie mogę się pozbyć w żaden sposób.Witam w piątek.
Wielka Mi :)
Myślę, ze 2-3 dni i juz bedzie widac Bete robilas?21 listopada, to był mój pierwszy cykl, miał 34 dni.
Mimi1987
Dziękuję za radę, muszę się w nospę zaopatrzyć. Wczoraj na kolację jadłam pomidory z cebulką i jestem pewna że to ona mnie tak załatwiła! Do końca ciąży nie spojrzę na cebulę!Bardzo Ci współczuję bo miałam takie akcje ze skurczami jelit w poprzedniej ciąży kilka razy i teraz raz, tylko u mnie to kończyło się zwykle biegunką. Pij dużo, staraj się spacerować i jedz sprawdzone rzeczy, lekkostrawne. Można spróbować nospe, ciepły kompres na brzuch. Lekarz mi wtedy zalecał magnez.
Jastia
TO jeszcze za wcześnie na test.21 listopada, to był mój pierwszy cykl, miał 34 dni.
olaaa7
Nie robiłam. Byłam przekonana, że miałam owu 5 grudnia, bo 5go miałam bardzo silny ból brzucha, aż nie umiałam się wyprostować a 6go też ale lżejszy. No ale gdyby owu była wtedy to test powinien już wyjść No chyba że jednak była później.Myślę, ze 2-3 dni i juz bedzie widac Bete robilas?
Wielka Mi :)
Witamy i gratulujemyDzień dobry Dzień dobry
Przyszliśmy się przywitać
Puki co wyniki z testów 3krotnie powtórzone, 2 bety zaliczone wizyta u ginekologa dopiero 4 sierpnia
Betowski
reklama
olaaa7
Zrobiłam bo przypuszczałam wręcz byłam pewna że owu była 5 grudnia więc już powinien wyjść ale dupa.TO jeszcze za wcześnie na test.