reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Bardzo Ci współczuję bo miałam takie akcje ze skurczami jelit w poprzedniej ciąży kilka razy i teraz raz, tylko u mnie to kończyło się zwykle biegunką. Pij dużo, staraj się spacerować i jedz sprawdzone rzeczy, lekkostrawne. Można spróbować nospe, ciepły kompres na brzuch. Lekarz mi wtedy zalecał magnez.
Dziękuję za radę, muszę się w nospę zaopatrzyć. Wczoraj na kolację jadłam pomidory z cebulką i jestem pewna że to ona mnie tak załatwiła! Do końca ciąży nie spojrzę na cebulę! 😆

Myślę, ze 2-3 dni i juz bedzie widac 😉 Bete robilas?
Nie robiłam. Byłam przekonana, że miałam owu 5 grudnia, bo 5go miałam bardzo silny ból brzucha, aż nie umiałam się wyprostować a 6go też ale lżejszy. No ale gdyby owu była wtedy to test powinien już wyjść :( No chyba że jednak była później.

reklama
Do góry