reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witam w piateczek
Wspaniale wieści z wizyt piękne fasolki [emoji847]
U mnie samopoczucie nie za bardzo gdzieś chce mnie coś chyba brać
Cały czas myślę o wczorajszym usg [emoji17]
Staram się być dobrej myśli ale wszystko w rękach Boga. Teraz trzeba czekać do następnego usg w poniedziałek wizyta więc może czegoś się dowiem

reklama
@Joanulka odwiedzone wczoraj ketle, ale na zajęcia chodzą wszyscy, nawet faceci [emoji848] trzeba tylko powiedzieć wcześniej, że się jest w ciąży to prowadzący/prowadząca zeskaluje wersję treningową na bardziej optymalną dla ciężarnej... No więc wrażenia takie oooo... średnie. Na razie to spoko, można sobie chodzić, zeskalować potrafię sama, bo jakieś tam pojęcie mam, pilnuję tętna i tyle. Natomiast na pewno nie o to mi chodziło i nie wyobrażam sobie, że przychodzę na trening z dość pokaźnym brzuchem a obok mnie ten sam trening robi jakiś napakowany dzik :D [emoji23]

Ale wspominałaś wcześniej, że moje bóle mięśniowe mogą być spowodowane relaksacją mięśni. No to je wczoraj spięłam ;) i nie bolą :p

Dziękuje za info. Ja chodzę na klasy - body combat i spinning. Na rowerku (spinning) czułam mocno napinający się brzuch i się wystraszyłam, zwolniłam tępo i nasilenie i przeszło. Nie miałam pojęcia ze w tak wczesnej ciąży mogę tak mocno odczuwać ból. Nienowe co teraz mogę a co nie, obie klasy są raczej bardzo intensywne. Szkoda mi będzie przerwac szczególnie spinningu. Czy w takim razie zostaje tylko basen bezpieczny? Ja nie umiem „lekko” ćwiczyć [emoji51]

Witam w piateczek
Wspaniale wieści z wizyt piękne fasolki [emoji847]
U mnie samopoczucie nie za bardzo gdzieś chce mnie coś chyba brać
Cały czas myślę o wczorajszym usg [emoji17]
Staram się być dobrej myśli ale wszystko w rękach Boga. Teraz trzeba czekać do następnego usg w poniedziałek wizyta więc może czegoś się dowiem
Kasiula, nie daj się niczemu i patrz z optymizmem. Trzymam kciuki za Was 😉

Witajcie ! Moja noc .. też okropna 🤨 myślę że 3/4 nie spałam. Wszystko mnie budziło,nawet wiatr za oknem . Już mi się płakać chciało,i taki dziwny strach,lek że nie dam rady z tym wszystkim,że coś się kończy jakiś "wygodny" etap w moim życiu [emoji26]

Hormony szaleją to normalne! Na szczęście przechodzi [emoji28]

Polecam na zaparcia dupalak taki syrop lepszy niż laktuloza podawałam go mojemu syknkowi i pomógł i mi lekarz zalecił picie na ciepło rano wodę
Jak narazie ja nie mam takich problemów ale wszystko przede mną [emoji12]

Hej dziewczynki, gratuluję udanych wizyt😁
Onaa za Ciebie 3mam dziś najbardziej kciuki i czekam na wieście, wierzę, że będzie dobrze 🤞🤞🤗🤗
Ja dziś wzięłam sobie wolne w pracy, żeby co nieco ogarnąć w chacie, ale póki co zawiozłam młodego do szkoły i relaksuje się przy kawusi 😉😉 ogólnie dziś jakby lepsze samopoczucie, mdłości jakby odpuściły, cycki też jakby mniej czułe. Zastanawiam się czy to praca nie wywołuje mdłości w sensie awersji do pracy 🤣🤣🤣🤣

reklama
Dziękuje za info. Ja chodzę na klasy - body combat i spinning. Na rowerku (spinning) czułam mocno napinający się brzuch i się wystraszyłam, zwolniłam tępo i nasilenie i przeszło. Nie miałam pojęcia ze w tak wczesnej ciąży mogę tak mocno odczuwać ból. Nienowe co teraz mogę a co nie, obie klasy są raczej bardzo intensywne. Szkoda mi będzie przerwac szczególnie spinningu. Czy w takim razie zostaje tylko basen bezpieczny? Ja nie umiem „lekko” ćwiczyć [emoji51]
O no to mamy ten sam problem :p Obiecuję sobie przed treningiem, że dzisiaj lekko, żeby nie przesadzić a w między czasie tracę kontakt z bazą :D
Ja za to uwielbiam wszystkie siłowe... :( i wiem, że to teraz już nie jest dobry pomysł, a później wręcz zakazane...
Natomiast airbike czy row katuję na zmianę

Do góry