reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Może tak być ja dziś też mam wolne, ale niestety mdłości nadal mi towarzyszą, a pasuje ogarniać dom i jechać na jakieś zakupy tylko skąd tą siłę wziąć? [emoji848]
Hej dziewczynki, gratuluję udanych wizyt[emoji16]
Onaa za Ciebie 3mam dziś najbardziej kciuki i czekam na wieście, wierzę, że będzie dobrze [emoji1696][emoji1696][emoji847][emoji847]
Ja dziś wzięłam sobie wolne w pracy, żeby co nieco ogarnąć w chacie, ale póki co zawiozłam młodego do szkoły i relaksuje się przy kawusi [emoji6][emoji6] ogólnie dziś jakby lepsze samopoczucie, mdłości jakby odpuściły, cycki też jakby mniej czułe. Zastanawiam się czy to praca nie wywołuje mdłości w sensie awersji do pracy [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Dziękuje dziewczyny!
Padłam w końcu i ciężko było mi rano wstać. Ale trzeba było dzieci do szkoły przygotować.
Stresa mam. Na razie cisza. Uspokoiło się.
Za godzinę z kawałkiem jedziemy.

Gdzieś wyżej na tym forum dziewczyny pisały o jakimś syropie na zaparcia...
Ale i dostałam radę, że kapuśniak pobudza i kefir :p suszone ślwiki...
Też mam zaparcia :( i czasem się obawiam, że ból brzucha spowodowany, że coś złego się dzieje z ciążą, ale jak położę rękę na podbrzusze to czuje po prostu jak mi się tam wszystko "przewala". Po wypróżnieniu oczywiście mija jak ręką odjął.
Na mnie działa niezaprzeczalnie kawa ze zwykłym mlekiem i majonez ;)
Całe szczęście uwielbiam suszone śliwki, kefir i kapuchę, dzisiaj koniecznie muszę je wpisać na listę zakupów :)
Póki co zjadłam dzisiaj zwykłe corn flakes'y i już czuję, że mnie żołądek boli... Cały układ trawienny mi dokucza. Ale zniosę wszystko dla maluszka :D

Może tak być ja dziś też mam wolne, ale niestety mdłości nadal mi towarzyszą, a pasuje ogarniać dom i jechać na jakieś zakupy tylko skąd tą siłę wziąć? [emoji848]
Daj znac prosze jesli tę siłę znajdziesz? :rofl: Bardzo przyda się tez mnie 😋 czekam az podzielisz się patentem na problem: jak zrobic zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce :biggrin2:

Dziewczyny przepraszam, że Wam tutaj zaśmiecam ale chciałam zapytać czy miałyście uczucie wilgoci i jakby coś spływało przed terminem @?
Miałam tak i przed terminem @ i mam tak teraz. Tak naprawdę co wizyta w toalecie to patrzę, czy jednak nie zaczynam krwawić bo mi mokro a w międzyczasie czuje jak mi coś wypływa. Ale jak do tej pory to na szczescie tylko śluz ;)

Witajcie ! Moja noc .. też okropna 🤨 myślę że 3/4 nie spałam. Wszystko mnie budziło,nawet wiatr za oknem . Już mi się płakać chciało,i taki dziwny strach,lek że nie dam rady z tym wszystkim,że coś się kończy jakiś "wygodny" etap w moim życiu 😥
Takie wielkie zmiany w życiu zawsze powodują niepokój, ale jestem pewna że sobie poradzisz ze wszystkim! Każda znas ma wątpliwości, ale kto da radę jak nie my??

Całe szczęście uwielbiam suszone śliwki, kefir i kapuchę, dzisiaj koniecznie muszę je wpisać na listę zakupów :)
Póki co zjadłam dzisiaj zwykłe corn flakes'y i już czuję, że mnie żołądek boli... Cały układ trawienny mi dokucza. Ale zniosę wszystko dla maluszka :D
U mnie dzisiaj od rana zgaga po kanapce od "Pana kanapki" :/ Doprawiłam ją dwoma grejpfrutami :p

reklama
Do góry