reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja to już raczej nie mam powodu do radości :( brzuch boli strasznie, pojawiła się krew :( :( nie jest mi dane mieć trzecie dziecko. Ryczę jak głupia. Jeśli znów pozamaciczna i skończy się usunięciem drugiego jajowodu to tego chyba nie przeżyje. Odechciało mi sie wszystkiego. Jutro się dowiem więcej co tym razem :(

Powodzenia wszystkim! Trzymam za Was kciuki

reklama
Ja to już raczej nie mam powodu do radości :( brzuch boli strasznie, pojawiła się krew :( :( nie jest mi dane mieć trzecie dziecko. Ryczę jak głupia. Jeśli znów pozamaciczna i skończy się usunięciem drugiego jajowodu to tego chyba nie przeżyje. Odechciało mi sie wszystkiego. Jutro się dowiem więcej co tym razem :(

Przytulam mocno! Oby to nie było to co piszesz! Może jedz na IP będziesz spokojniejsza. 🥺

Wiesz mogłabym podjechać do szpitala ale ja nie mieszkam w Polsce, mąż w pracy, dzieci śpią. Najlepsza koleżanka poszła na nockę. Druga wyjechała już na święta. Reszty nie będę budzić . Nie zostawię dzieci, nie będę ich budzić żeby ciągnąć ze sobą :( jutro o 10 rano mam usg. Nic to już nie zmieni. Wytrzymam. Nie mam innego wyjścia. Serce pęka ale co zrobić?! Z nerwów jeszcze bardziej brzuch boli.

Mam nadzieje ze to tylko niewinne plamienie i jutro okaże się ze wszystko jest ok. Dobrze ze masz rano wizytę. Może wypij melisę na uspokojenie. Nawet sobie nie wyobrażam co czujesz [emoji22]

Mam nadzieje ze to tylko niewinne plamienie i jutro okaże się ze wszystko jest ok. Dobrze ze masz rano wizytę. Może wypij melisę na uspokojenie. Nawet sobie nie wyobrażam co czujesz [emoji22]
Dziękuje. Mam nadzieje ze jest tak jak piszesz. Ciekawe o której zasnę?! Jak w ogóle dzisiaj zasnę. To moja 7 ciąża. Niby wszystko u mnie ok a piąta z rzędu ciąża poleci. Dwie pierwsze zupełnie bezproblemowe, zero krwawień i jakichkolwiek innych problemów. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Wiek??!! Przecież znów aż tak stara nie jestem.
Odezwę się jutro.

Hej, ja wiem, ze nie wygląda to najlepiej, ale nie nastawiaj się na najgorsze. Mocno plamisz? Moze to jakis krwiaczek, tak jak inne dziewczyny pisały... Ułóż się wygodnie, wypij herbatke ziołowa, sprobuj jeszcze siła sugestii zawalczyc o swoją fasolke. Przesylam Ci tyle dobrej energii ile tylko mogę i sciskam mocno. Oby to nie było nic złego ...

Dziękuje. Mam nadzieje ze jest tak jak piszesz. Ciekawe o której zasnę?! Jak w ogóle dzisiaj zasnę. To moja 7 ciąża. Niby wszystko u mnie ok a piąta z rzędu ciąża poleci. Dwie pierwsze zupełnie bezproblemowe, zero krwawień i jakichkolwiek innych problemów. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Wiek??!! Przecież znów aż tak stara nie jestem.
Odezwę się jutro.
Biedactwo 🙁 a moge zapytac czy robilas jakieś badania po tych poprzednio utraconych ciazach? Wiadomo dlaczego sie nie utrzymaly?

Pozamaciczna to przypadek jak lekarz powiedział. Później poronienie zatrzymane. Po badaniach wyszły wady a dwie biochemiczne, o których nie mówiłam nikomu.
Dziękuję za wsparcie. Leżę i czytam książkę.

Onaa.86 , trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoją fasolke. Leż jak najwięcej do samego rana, najlepiej byloby gdyby udalo Ci sie przy tej książce zasnąć i porzadnie odpoczac.
Przeszlas juz tyle smutków przy okazji wczesniejszych poronien, ze teraz musi się w końcu udać 😘

reklama
Ja też mam zdjęcie swojej fasolki :) wszyscy którym wysłałam pytają czy to bliźniaki...
Ufff, całe szczęście to fasolka i ciałko żółtkowe :)

@Ona.86 głowa do góry. Trzymam bardzo kciuki żebyś jutro Ty chwaliła się swoim szczęściem!

Załączniki

• IMG_20191219_194930_HHT.jpg
    IMG_20191219_194930_HHT.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 85
Do góry