reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Mysle, ze przejściowe :) w poprzednich ciążach spałam jak zabita a w pierwszej to już w ogóle spanie do południa :)

No i super! Ja tak mogłam spać tylko jak byłam młoda :-D teraz nie ma szans :p no chyba, że rano, jak trzeba wstawać do pracy :p

A ja w tym roku nie będę mieć choinki 🤷‍♀️ Postanowiłam, że tym razem odpuszczam i nie dam moim kotom satysfakcji z czajenia się na drzewko za każdym razem kiedy nie patrzę w ich stronę 🤔 mogę oddać komuś trochę spania, chce któraś? Bo ja zasnę wszędzie i o każdej porze 🙈

Gabriela, no jak to? Kociaki cały rok czekają na skakanko po choince a Ty im chcesz zepsuć święta? :p

reklama
Sierpniowe mamy, zastanawiam sie czy juz (21.12) isc do lekarza na potwierdzenie czy jeszcze, nastepny wolny termin 8.01.2020 ost @13.11

Moim zdaniem, jak pójdziesz w sobotę to nie zobaczysz jeszcze serduszka, a jak uda Ci się wytrzymać do stycznia to wyjdziesz z gabinetu cała happy :tak:

Polecam jodłę kaukaska :) prawie nie opada :)

O tak, potwierdzam! Jadła kaukaska stoi najdłużej :) i w domu ładnie pachnie choinką :)

Byłam na wizycie! Widziałam serduszko, ale nie słyszałam bo już lekarka nie chciała na siłę. Ale było widać jak bije 😃 i jestem zazwyczaj twarda, ale się wzruszyłam 😃 wyszedł 5t5d zamiast 6t0d, więc różnica niewielka. Właściwie to żałuję że nie poczekałam troszkę dłużej, żeby zarodek był większy ;)

Załączniki

• IMG_20191219_220703.jpg
    IMG_20191219_220703.jpg
    705,8 KB · Wyświetleń: 79
Byłam na wizycie! Widziałam serduszko, ale nie słyszałam bo już lekarka nie chciała na siłę. Ale było widać jak bije 😃 i jestem zazwyczaj twarda, ale się wzruszyłam 😃 wyszedł 5t5d zamiast 6t0d, więc różnica niewielka. Właściwie to żałuję że nie poczekałam troszkę dłużej, żeby zarodek był większy ;)

Extra! Nie przejmuj się, że nie słyszałaś, najważniejsze, że widziałaś jak bije ❤ Na następnej wizycie będzie full wypas ;)

reklama
Byłam na wizycie! Widziałam serduszko, ale nie słyszałam bo już lekarka nie chciała na siłę. Ale było widać jak bije [emoji2] i jestem zazwyczaj twarda, ale się wzruszyłam [emoji2] wyszedł 5t5d zamiast 6t0d, więc różnica niewielka. Właściwie to żałuję że nie poczekałam troszkę dłużej, żeby zarodek był większy ;)

Ale super fasolka!!!🥰🥰🥰

Do góry