reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Mysle, ze przejściowe :) w poprzednich ciążach spałam jak zabita a w pierwszej to już w ogóle spanie do południa :)

No i super! Ja tak mogłam spać tylko jak byłam młoda :-D teraz nie ma szans :p no chyba, że rano, jak trzeba wstawać do pracy :p

A ja w tym roku nie będę mieć choinki 🤷‍♀️ Postanowiłam, że tym razem odpuszczam i nie dam moim kotom satysfakcji z czajenia się na drzewko za każdym razem kiedy nie patrzę w ich stronę 🤔 mogę oddać komuś trochę spania, chce któraś? Bo ja zasnę wszędzie i o każdej porze 🙈

Gabriela, no jak to? Kociaki cały rok czekają na skakanko po choince a Ty im chcesz zepsuć święta? :p

reklama
Sierpniowe mamy, zastanawiam sie czy juz (21.12) isc do lekarza na potwierdzenie czy jeszcze, nastepny wolny termin 8.01.2020 ost @13.11

Moim zdaniem, jak pójdziesz w sobotę to nie zobaczysz jeszcze serduszka, a jak uda Ci się wytrzymać do stycznia to wyjdziesz z gabinetu cała happy :tak:

Polecam jodłę kaukaska :) prawie nie opada :)

O tak, potwierdzam! Jadła kaukaska stoi najdłużej :) i w domu ładnie pachnie choinką :)

Byłam na wizycie! Widziałam serduszko, ale nie słyszałam bo już lekarka nie chciała na siłę. Ale było widać jak bije 😃 i jestem zazwyczaj twarda, ale się wzruszyłam 😃 wyszedł 5t5d zamiast 6t0d, więc różnica niewielka. Właściwie to żałuję że nie poczekałam troszkę dłużej, żeby zarodek był większy ;)

Załączniki

• IMG_20191219_220703.jpg
    IMG_20191219_220703.jpg
    705,8 KB · Wyświetleń: 77
Byłam na wizycie! Widziałam serduszko, ale nie słyszałam bo już lekarka nie chciała na siłę. Ale było widać jak bije 😃 i jestem zazwyczaj twarda, ale się wzruszyłam 😃 wyszedł 5t5d zamiast 6t0d, więc różnica niewielka. Właściwie to żałuję że nie poczekałam troszkę dłużej, żeby zarodek był większy ;)

Extra! Nie przejmuj się, że nie słyszałaś, najważniejsze, że widziałaś jak bije ❤ Na następnej wizycie będzie full wypas ;)

reklama
Byłam na wizycie! Widziałam serduszko, ale nie słyszałam bo już lekarka nie chciała na siłę. Ale było widać jak bije [emoji2] i jestem zazwyczaj twarda, ale się wzruszyłam [emoji2] wyszedł 5t5d zamiast 6t0d, więc różnica niewielka. Właściwie to żałuję że nie poczekałam troszkę dłużej, żeby zarodek był większy ;)

Ale super fasolka!!!🥰🥰🥰

Do góry