U
użytkownik 192
Gość
Ja dla odmiany spać w ogóle nie mogę. Zawsze chodziłam spać 24- 1 i nadal tak mam, budzę się w nocy, denerwuje ach wstaje bardzo wczas. Nerwy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez non stop zimno, no przy prasowaniu się rozgrzałam ale poza tym marznę. Conajmniej jakbym chora była.
@Straciatella życzę lepszego samopoczucia!
Zadzwon jutro do kadrowej jesli masz tel.Nie mam siły dziewczyny... ciągle chce mi się spać. Do tego martwię się, czy lekarz faktycznie wystawił mi L4, bo sprawdzam w portalu pacjenta i ni ma nic. Z tych nerwów zrobiłam naleśniki
Zadzwon jutro do kadrowej jesli masz tel.
A tak poza tym powiadomilas pracodawce o zla tak? Bo to ze przychodzi elektronicznie to wiemy ale wieksza czesc pracownikow zapomina o tym obowiazku..
jak tam przygotowania do swiat dziewczyny? Ja nie wierze ze zostalo 4dni[emoji23] z zakupow nie mam nic [emoji29] jutro musze z corka sie wziac za jakies lekkie zakupy( trzymajcie kciuki zebym z nią w tym sklepie nie oszalała)
Dzisiaj mnie plecy cos bola w krzyzu.. tez mi sie juz spac chce[emoji28]
Ja kupiłam piec par skarpet z wełny polecam!Z tym zimnem to nic fajnego chyba zakupie mega grube skarpety [emoji16]
Hmm choinka ubrana od kilku dniZadzwon jutro do kadrowej jesli masz tel.
A tak poza tym powiadomilas pracodawce o zla tak? Bo to ze przychodzi elektronicznie to wiemy ale wieksza czesc pracownikow zapomina o tym obowiazku..
jak tam przygotowania do swiat dziewczyny? Ja nie wierze ze zostalo 4dni z zakupow nie mam nic jutro musze z corka sie wziac za jakies lekkie zakupy( trzymajcie kciuki zebym z nią w tym sklepie nie oszalała)
Dzisiaj mnie plecy cos bola w krzyzu.. tez mi sie juz spac chce
Ja kupiłam piec par skarpet z wełny polecam!
Poinformowałam mojego menadżera od razu po wizycie, a to że ludzie o tym zapominają to fakt. Miałam dwa zespoły i połowa ludzi pisała rano, że nie przyjdzie bo chorość, zawsze prosiłam o info o L4 i co? I dooooopa tylko że u mnie jest wielki dział HR i nie wiem kto zajmuje się zwolnieniami. Dobrze że mam służbowego laptopa bo pogrzebię w poczcie i może coś znajdęZadzwon jutro do kadrowej jesli masz tel.
jak tam przygotowania do swiat dziewczyny? Ja nie wierze ze zostalo 4dni z zakupow nie mam nic jutro musze z corka sie wziac za jakies lekkie zakupy( trzymajcie kciuki zebym z nią w tym sklepie nie oszalała)
Dzisiaj mnie plecy cos bola w krzyzu.. tez mi sie juz spac chce