reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja mam jutro wizyte :) mam nadzieje, ze bedzieserduszko ❤ dzisiaj 5t4d. Ciągnie mnie brzuch , pobolewa już nie jak na okres, ale tak jakby mnie coś rozsadzało /pęczniało na dole :/ popołudniu brzuch jest bardzo wzdęty. kolezanki w pracy przyglądają sie mojemu apetytowi ... 🤤
Nie wiem kiedy powiedzieć szefowi... boje sie , czy wszystko bedzie dobrze , to dopiero sam początek 🤰🏼

Mam dokładnie takie same objawy jak TY! Rozsadzanie, wzdęcia, apetycik :p Do tego kosmicznie bolą mnie cyce, zaczyna boleć kręgosłup. Sikam co po chwilę.... :o

Nie martw się, wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli, życzę powodzenia na jutrzejszej wizycie :)

reklama
@Straciatella jak się dziś czujesz ???,
Hej :) podczytuję Was, ale i tak nie jest najlepiej. Znalazłam okojenie w rumianku. Piję go hektolitrami i na szczęście nie wymiotuję tak często. Dzisiaj tylko rano, ale mdli mnie cały czas. Nie jestem w stanie nic zjeść. Do tego mam chyba zapalenie pęcherza.. byłam dzisiaj u lekarza i dostałam tabletki na wymioty + 3x2 urosept. Jestem w takiej formie, że wolałabym to wszystko przespać, a tu święta za pasem.

Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki :) Wszystkie nowe gorąco witam :)

Odnośnie apetytu to ja prawie go nie mam, ale jak się już pojawia to mam ochotę na kwaśne, albo słodkie bo z mięsem kiepsko [emoji57] wczoraj pojechałam na maca i jadłam mcflurry z tortillą, niezłe połączenie co?[emoji23] Niestety tak jak pisałam apetyt dopada mnie rzadko i większość dnia czuje się jak przy wirusie żołądkowym. Nie dobrze mi, bolą mięśnie i mam dreszcze, eh ciekawe jak długo potrwa jeszcze ta faza...

Klara, mcflurry z tortillą? 🤪 ale masz smaczki :p
Często masz dreszcze? Mnie jest zimno cały czas ... 😳

To zdążyło się tylko wczoraj dziś na samą myśl jest mi niedobrze [emoji6]
Tak, kochana co chwilę mam dreszcze i mi zimno normalnie czuje się jak przy chorobie [emoji26]
Klara, mcflurry z tortillą? [emoji2957] ale masz smaczki [emoji14]
Często masz dreszcze? Mnie jest zimno cały czas ... [emoji15]

Hej :) podczytuję Was, ale i tak nie jest najlepiej. Znalazłam okojenie w rumianku. Piję go hektolitrami i na szczęście nie wymiotuję tak często. Dzisiaj tylko rano, ale mdli mnie cały czas. Nie jestem w stanie nic zjeść. Do tego mam chyba zapalenie pęcherza.. byłam dzisiaj u lekarza i dostałam tabletki na wymioty + 3x2 urosept. Jestem w takiej formie, że wolałabym to wszystko przespać, a tu święta za pasem.

Biedulko Ty, ale się męczysz :( Mam nadzieję, że leki postawią Cię na nogi i będziesz mogła cieszyć się świętami pełną parą. Ściskam mocno! 👍

I miałaś też ten śluz przed samym terminem @? Ja miałam śluz do przedwczoraj a od wczoraj sucho a dziś pojawiło się tylko to uczucie wilgoci w środku.

Ja miałam bardzo podobnie do Ciebie,, ale z większa ilością suchych dni. Dopiero dwa dni temu zaczęło być tego śluzu więcej, jest gesty i biały, ale nie ma go bardzo dużo

Kochana może spróbuj imbir i wit b6. Mnie pomaga. Wiem że ciągle piszę o tym ale chcę tylko pomóc.

Nie mam siły dziewczyny... ciągle chce mi się spać. Do tego martwię się, czy lekarz faktycznie wystawił mi L4, bo sprawdzam w portalu pacjenta i ni ma nic. Z tych nerwów zrobiłam naleśniki 😐

reklama
Nie mam siły dziewczyny... ciągle chce mi się spać. Do tego martwię się, czy lekarz faktycznie wystawił mi L4, bo sprawdzam w portalu pacjenta i ni ma nic. Z tych nerwów zrobiłam naleśniki [emoji52]
Mnie też się chce spać. Ostatnio wiecznie chodzę do łóżka już o 21 A kiedyś siedziałam do 23 albo 24. Mam nadzieję że to minie. Dobrze, że mąż ostro sprząta cały dom bo ja jestem jakaś taka leniwa jak nie ja....

Do góry