reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja mam jutro wizyte :) mam nadzieje, ze bedzieserduszko ❤ dzisiaj 5t4d. Ciągnie mnie brzuch , pobolewa już nie jak na okres, ale tak jakby mnie coś rozsadzało /pęczniało na dole :/ popołudniu brzuch jest bardzo wzdęty. kolezanki w pracy przyglądają sie mojemu apetytowi ... 🤤
Nie wiem kiedy powiedzieć szefowi... boje sie , czy wszystko bedzie dobrze , to dopiero sam początek 🤰🏼

Mam dokładnie takie same objawy jak TY! Rozsadzanie, wzdęcia, apetycik :p Do tego kosmicznie bolą mnie cyce, zaczyna boleć kręgosłup. Sikam co po chwilę.... :o

Nie martw się, wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli, życzę powodzenia na jutrzejszej wizycie :)

reklama
@Straciatella jak się dziś czujesz ???,
Hej :) podczytuję Was, ale i tak nie jest najlepiej. Znalazłam okojenie w rumianku. Piję go hektolitrami i na szczęście nie wymiotuję tak często. Dzisiaj tylko rano, ale mdli mnie cały czas. Nie jestem w stanie nic zjeść. Do tego mam chyba zapalenie pęcherza.. byłam dzisiaj u lekarza i dostałam tabletki na wymioty + 3x2 urosept. Jestem w takiej formie, że wolałabym to wszystko przespać, a tu święta za pasem.

Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki :) Wszystkie nowe gorąco witam :)

Odnośnie apetytu to ja prawie go nie mam, ale jak się już pojawia to mam ochotę na kwaśne, albo słodkie bo z mięsem kiepsko [emoji57] wczoraj pojechałam na maca i jadłam mcflurry z tortillą, niezłe połączenie co?[emoji23] Niestety tak jak pisałam apetyt dopada mnie rzadko i większość dnia czuje się jak przy wirusie żołądkowym. Nie dobrze mi, bolą mięśnie i mam dreszcze, eh ciekawe jak długo potrwa jeszcze ta faza...

Klara, mcflurry z tortillą? 🤪 ale masz smaczki :p
Często masz dreszcze? Mnie jest zimno cały czas ... 😳

To zdążyło się tylko wczoraj dziś na samą myśl jest mi niedobrze [emoji6]
Tak, kochana co chwilę mam dreszcze i mi zimno normalnie czuje się jak przy chorobie [emoji26]
Klara, mcflurry z tortillą? [emoji2957] ale masz smaczki [emoji14]
Często masz dreszcze? Mnie jest zimno cały czas ... [emoji15]

Hej :) podczytuję Was, ale i tak nie jest najlepiej. Znalazłam okojenie w rumianku. Piję go hektolitrami i na szczęście nie wymiotuję tak często. Dzisiaj tylko rano, ale mdli mnie cały czas. Nie jestem w stanie nic zjeść. Do tego mam chyba zapalenie pęcherza.. byłam dzisiaj u lekarza i dostałam tabletki na wymioty + 3x2 urosept. Jestem w takiej formie, że wolałabym to wszystko przespać, a tu święta za pasem.

Biedulko Ty, ale się męczysz :( Mam nadzieję, że leki postawią Cię na nogi i będziesz mogła cieszyć się świętami pełną parą. Ściskam mocno! 👍

I miałaś też ten śluz przed samym terminem @? Ja miałam śluz do przedwczoraj a od wczoraj sucho a dziś pojawiło się tylko to uczucie wilgoci w środku.

Ja miałam bardzo podobnie do Ciebie,, ale z większa ilością suchych dni. Dopiero dwa dni temu zaczęło być tego śluzu więcej, jest gesty i biały, ale nie ma go bardzo dużo

Kochana może spróbuj imbir i wit b6. Mnie pomaga. Wiem że ciągle piszę o tym ale chcę tylko pomóc.

Nie mam siły dziewczyny... ciągle chce mi się spać. Do tego martwię się, czy lekarz faktycznie wystawił mi L4, bo sprawdzam w portalu pacjenta i ni ma nic. Z tych nerwów zrobiłam naleśniki 😐

reklama
Nie mam siły dziewczyny... ciągle chce mi się spać. Do tego martwię się, czy lekarz faktycznie wystawił mi L4, bo sprawdzam w portalu pacjenta i ni ma nic. Z tych nerwów zrobiłam naleśniki [emoji52]
Mnie też się chce spać. Ostatnio wiecznie chodzę do łóżka już o 21 A kiedyś siedziałam do 23 albo 24. Mam nadzieję że to minie. Dobrze, że mąż ostro sprząta cały dom bo ja jestem jakaś taka leniwa jak nie ja....

Do góry