reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
@GabrielaNowak85 ale mi narobilas pchoty na szabelek ❤️ O Boziu..
jutro wychodze z przyjaciolka do kina i na kolacje wiec cos pysznego sobie zjemy i sie odpreze. Dawno sie z nia nie widzialam bo wiecznie nie bylo czasu. Ja od dzisiaj juz umywam ręce nie się martwią kurcze nie jestesmy niezastàpione 😂 praca to tylko praca

Ola zabij mnie nie pamiętam jak miałam przed terminem @ nie zwrocilam uwagi. Teraz mam duzo śluzu czasem wypływa a ja lece sprawdzic czy to nie @.
I miałaś też ten śluz przed samym terminem @? Ja miałam śluz do przedwczoraj a od wczoraj sucho a dziś pojawiło się tylko to uczucie wilgoci w środku.

Ja mam jutro wizyte :) mam nadzieje, ze bedzieserduszko ❤️ dzisiaj 5t4d. Ciągnie mnie brzuch , pobolewa już nie jak na okres, ale tak jakby mnie coś rozsadzało /pęczniało na dole :/ popołudniu brzuch jest bardzo wzdęty. kolezanki w pracy przyglądają sie mojemu apetytowi ... 🤤
Nie wiem kiedy powiedzieć szefowi... boje sie , czy wszystko bedzie dobrze , to dopiero sam początek 🤰🏼

Super! Gratulacje i witamy wśród nas [emoji3526]
Witajcie Sierpnióweczki :) Na początku gratuluję wszystkich zarodków, pęcherzyków i serduszek [emoji7]
Całkiem możliwe, że dołączę do Waszego grona :) (jeśli oczywiście zechcecie mnie jeszcze przyjąć). Póki co termin z OM to 15/08. Dziś wypada 6tygodni 1 dzień. W poniedziałek byłam u ginki i widziałam pęcherzyk :)

Odnośnie apetytu to ja prawie go nie mam, ale jak się już pojawia to mam ochotę na kwaśne, albo słodkie bo z mięsem kiepsko [emoji57] wczoraj pojechałam na maca i jadłam mcflurry z tortillą, niezłe połączenie co?[emoji23] Niestety tak jak pisałam apetyt dopada mnie rzadko i większość dnia czuje się jak przy wirusie żołądkowym. Nie dobrze mi, bolą mięśnie i mam dreszcze, eh ciekawe jak długo potrwa jeszcze ta faza...

reklama
Ja mam jutro wizyte :) mam nadzieje, ze bedzieserduszko ❤ dzisiaj 5t4d. Ciągnie mnie brzuch , pobolewa już nie jak na okres, ale tak jakby mnie coś rozsadzało /pęczniało na dole :/ popołudniu brzuch jest bardzo wzdęty. kolezanki w pracy przyglądają sie mojemu apetytowi ... 🤤
Nie wiem kiedy powiedzieć szefowi... boje sie , czy wszystko bedzie dobrze , to dopiero sam początek 🤰🏼
O której wizyta? Ja mam o 10.00

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry