reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
@GabrielaNowak85 ale mi narobilas pchoty na szabelek ❤️ O Boziu..
jutro wychodze z przyjaciolka do kina i na kolacje wiec cos pysznego sobie zjemy i sie odpreze. Dawno sie z nia nie widzialam bo wiecznie nie bylo czasu. Ja od dzisiaj juz umywam ręce nie się martwią kurcze nie jestesmy niezastàpione 😂 praca to tylko praca

Ola zabij mnie nie pamiętam jak miałam przed terminem @ nie zwrocilam uwagi. Teraz mam duzo śluzu czasem wypływa a ja lece sprawdzic czy to nie @.
I miałaś też ten śluz przed samym terminem @? Ja miałam śluz do przedwczoraj a od wczoraj sucho a dziś pojawiło się tylko to uczucie wilgoci w środku.

Ja mam jutro wizyte :) mam nadzieje, ze bedzieserduszko ❤️ dzisiaj 5t4d. Ciągnie mnie brzuch , pobolewa już nie jak na okres, ale tak jakby mnie coś rozsadzało /pęczniało na dole :/ popołudniu brzuch jest bardzo wzdęty. kolezanki w pracy przyglądają sie mojemu apetytowi ... 🤤
Nie wiem kiedy powiedzieć szefowi... boje sie , czy wszystko bedzie dobrze , to dopiero sam początek 🤰🏼

Super! Gratulacje i witamy wśród nas [emoji3526]
Witajcie Sierpnióweczki :) Na początku gratuluję wszystkich zarodków, pęcherzyków i serduszek [emoji7]
Całkiem możliwe, że dołączę do Waszego grona :) (jeśli oczywiście zechcecie mnie jeszcze przyjąć). Póki co termin z OM to 15/08. Dziś wypada 6tygodni 1 dzień. W poniedziałek byłam u ginki i widziałam pęcherzyk :)

Odnośnie apetytu to ja prawie go nie mam, ale jak się już pojawia to mam ochotę na kwaśne, albo słodkie bo z mięsem kiepsko [emoji57] wczoraj pojechałam na maca i jadłam mcflurry z tortillą, niezłe połączenie co?[emoji23] Niestety tak jak pisałam apetyt dopada mnie rzadko i większość dnia czuje się jak przy wirusie żołądkowym. Nie dobrze mi, bolą mięśnie i mam dreszcze, eh ciekawe jak długo potrwa jeszcze ta faza...

reklama
Ja mam jutro wizyte :) mam nadzieje, ze bedzieserduszko ❤ dzisiaj 5t4d. Ciągnie mnie brzuch , pobolewa już nie jak na okres, ale tak jakby mnie coś rozsadzało /pęczniało na dole :/ popołudniu brzuch jest bardzo wzdęty. kolezanki w pracy przyglądają sie mojemu apetytowi ... 🤤
Nie wiem kiedy powiedzieć szefowi... boje sie , czy wszystko bedzie dobrze , to dopiero sam początek 🤰🏼
O której wizyta? Ja mam o 10.00

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry