reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja startuje z wagą 56 kg to moja pierwsza ciąża. Póki co stoję w miejscu,ale pewnie dlatego że apetyt raczej średni 😉

Ojej, a bardziej się przestraszyłaś, że mogą być bliźniaki, czy ucieszyłaś? [emoji3]
Ja byłam z chłopakiem i aż się wzruszył jak już wyszłam z gabinetu. Powiedział, że teraz mu się to wydaje bardziej rzeczywiste [emoji16]

SzczerZe to trochę przestraszyłam 🤣
No mi teraz tez bardziej się to rzeczywiste wydaje :)

Boże co za okropny dzień... Dobrze że już jutro wizyta,szkoda tylko że na 20:30. Jest może ktoś kogo tak ciągnie do mięsa? No słodyczy nie mogę, a mięso tak, nie wiem czy to mój własny apetyt czy jednak ciążowa zachcianka?!

Boże co za okropny dzień... Dobrze że już jutro wizyta,szkoda tylko że na 20:30. Jest może ktoś kogo tak ciągnie do mięsa? No słodyczy nie mogę, a mięso tak, nie wiem czy to mój własny apetyt czy jednak ciążowa zachcianka?!
O Kochana, trzymam kciuki za wizytę, tak późno nie lubię się umawiać bo cały dzień chodzę jak potłuczona.
Ja mam dokładnie odwrotnie, nie mogę patrzeć na mięso. Jeszcze jakiegoś kabanosa bym zjadła, ale kotlet czy gulasz odpada zupełnie, na samą myśl mi niedobrze 🤔

O Kochana, trzymam kciuki za wizytę, tak późno nie lubię się umawiać bo cały dzień chodzę jak potłuczona.
Ja mam dokładnie odwrotnie, nie mogę patrzeć na mięso. Jeszcze jakiegoś kabanosa bym zjadła, ale kotlet czy gulasz odpada zupełnie, na samą myśl mi niedobrze 🤔
Dzięki za kciuki, przydadzą się! Ja to myślę tylko o kurczakach, takie pięknie przypieczone skrzydełka 😋 mniam! Albo szaszłyki jakieś. Też nie lubię takich późnych wizyt, ale co począć skoro do mojej lekarki tylko taki był wolny termin.

Mama2020 jeden mały skrzep a potem nic jeszcze nie oznacza niczego złego🤗🤗

Ona mnie przy poronieniu bolało dużo gorzej już jak na @ale to był 14 tydzień może dlatego. A potem zaszłam w ciążę 2 miesiące po tym i poczułam tenn samból już panika płacz i co??? Maja na teraz 7 lat😁😁ale strach był cała ciążę
Mnie tez dużo mocniej ale zaczynało się od boli jak na @. I skąd to moje skojarzenie. Ja byłam w 11tc jak poroniłam. Miałam wywoływane poronienie bo serduszko przestało bić a samo się nie chciało zacząć. Chcieli mi od razu dac tabletki ale ja stwierdziłam ze może samo się zacznie A najlepiej w domu (unikam szpitali jak okna) ale nic z tego. Musiałam iść. Obylo się bez zabiegu na szczęście

Dzięki za kciuki, przydadzą się! Ja to myślę tylko o kurczakach, takie pięknie przypieczone skrzydełka 😋 mniam! Albo szaszłyki jakieś. Też nie lubię takich późnych wizyt, ale co począć skoro do mojej lekarki tylko taki był wolny termin.
Teraz chodzę do lekarza który mnie zaporowo wciska na wolne terminy, a o terminy u niego ciężko, także biorę co dają i też nie narzekam 😅
A ja od bardzo dawna nie jestem kurczaków, pod żadną postacią. Co innego kaczka 😍 no ale teraz nie ma zmiłuj, byłam na zakupach, koło mięsnego nawet nie mogę przejść, kupiłam biały ser i kiszonki, super zakupy 😆

reklama
Cos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach😔 juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...

Załączniki

• Screenshot_20191218_214904_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20191218_214904_com.google.android.apps.docs.jpg
    181,4 KB · Wyświetleń: 87
Do góry