reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny, ja dzisiaj rano plamilam... Mały skrzep wyleciał... Poszłam do pracy, nie ma opcji, że będę miała wolne. Przechodziłam to samo przy dwóch ciążach w pierwszej plamilam i leżałam do 5 miesiąca, brałam duphaston (mam 2 zdrowe córki) W drugiej plamilam, ale tylko leżałam kilka dni. Teraz znowu to samo :( mam wizytę 23 w poniedzialek, zobaczymy co bedzie. Poza plamieniem rano w ciągu dnia nic więcej nie było... Jest mi zwyczajnie smutno. :(

reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj rano plamilam... Mały skrzep wyleciał... Poszłam do pracy, nie ma opcji, że będę miała wolne. Przechodziłam to samo przy dwóch ciążach w pierwszej plamilam i leżałam do 5 miesiąca, brałam duphaston (mam 2 zdrowe córki) W drugiej plamilam, ale tylko leżałam kilka dni. Teraz znowu to samo :( mam wizytę 23 w poniedzialek, zobaczymy co bedzie. Poza plamieniem rano w ciągu dnia nic więcej nie było... Jest mi zwyczajnie smutno. :(

Nie smuć się! Masz już 2 córki i podobnie przechodziłas ciąże wiec teraz nie może być inaczej! Może miałaś krwiaka i po prostu się oczyściło. Głowa do góry, a jak będziesz mocniej plamić to leć na IP

Hejo Kobietki ! 🥰
No powiem Wam ! Dałyście czadu dziś , prawie 10 stron czytania 😀 Cały dzień miałam taki zabiegany,byłam dziś na badaniach które zlecił mi gin przed kolejną wizyta :) czekam na wyniki i trochę się stresuje.. gratuluję wszystkim dzisiejszym wizytującym i badającym betę 😀

reklama
Do góry