reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Kurcze dziewczyny ja tu chce z wami zostać 🤗🤗kiedyś byłam na staraczkach a potem wrzeniowki 2012 a teraz kolejne fajne kobietki 😋😋aż żal zostawiać.
Macie tak że wam niedobrze ale macie potrzebę jedzenia i potem przechodzi. Dziś nosiłyśmy jedzenie na przedszkolną wigilię kurde myślałam że nie wytrzymam😂😂😂😂podzerałam po drodze wstyd nooo😂😎 śledziki masakra no nie mogłam inaczej

reklama
Kurcze dziewczyny ja tu chce z wami zostać 🤗🤗kiedyś byłam na staraczkach a potem wrzeniowki 2012 a teraz kolejne fajne kobietki 😋😋aż żal zostawiać.
Macie tak że wam niedobrze ale macie potrzebę jedzenia i potem przechodzi. Dziś nosiłyśmy jedzenie na przedszkolną wigilię kurde myślałam że nie wytrzymam😂😂😂😂podzerałam po drodze wstyd nooo😂😎 śledziki masakra no nie mogłam inaczej
Zostaniesz, zostaniesz ;) trzymam mocno kciuki.

Mam nadzieje, ze ja tez zostanę. Ze te bóle brzucha tylko straszą.

Mama2020 jeden mały skrzep a potem nic jeszcze nie oznacza niczego złego🤗🤗

Ona mnie przy poronieniu bolało dużo gorzej już jak na @ale to był 14 tydzień może dlatego. A potem zaszłam w ciążę 2 miesiące po tym i poczułam tenn samból już panika płacz i co??? Maja na teraz 7 lat😁😁ale strach był cała ciążę

Hejka [emoji3]
Pisałyscie o wagach, ja zaczynam z 60kg przy wzroście 180cm, w poprzedniej ciąży przybralam 17kg🤦🏻‍♀️ teraz od praktycznie wszystkiego mnie odrzuca i strasznie mdli. Jestem tak jak @martini31 mamą z sierpnia 2018, tylko dziewczynki [emoji3] mam cicha nadzieje ze tym razem tez będzie dziewczynka. Ale zobaczymy, byleby zdrowe [emoji177]

6t3d. Miałam już młości i wymioty wcześniej (tak od 5) ale teraz to jest nie do zniesienia. Mam do tego stopnia, że wymioty powodują u mnie nawet określone kolory. W sypialni mam ciemno turkusowe ściany i na sam ich widok nie mogę się opanować. Najgorsze jest to, że nie mam czym wymiotować, a szarpie mnie tak że wszystko mnie boli.
Jedz na IP, to nie jest normalne, ja tak miałam w 8 tyg. Nie mogłam się ruszyć bo zaraz wymiotowałam. Pojechałam na IP, dostałam kroplówki i zastrzyki. Takie skurcze brzucha podczas wymiotów mogą tez spowodować poronienie... tez nie chciałam jechać, ale kolega pielęgniarz mnie nastraszył i jechałam na sygnale

Gratuluję bety, ładna wyszła 💪🏻❤️ Ja w 3t4d miałam 129, trochę byłam w szoku że taka wysoka 🤯
Dziewczęta znowu Was nie nadrobię, a coś się dzisiaj kiepsko czuję. Byłam na pazurach, zrobiłam w końcu hybrydę żeby na święta wyglądać jak człowiek, ale później za dużo zjadłam i chodzę jakaś śnięta. Jeszcze czeka mnie spacer z psem a za oknem deszcz 😐

Ja tez dziś byłam:) 4,5mm pęcherzyk wiec kończymy 5 tydzień.
Na usg wyszły mi dwa pecherzyki lekarze oglądali z każdej strony czy ciąża bliźniacza, okazało się ze drugi to jakiś zbiornik sluzowy który samoistnie się wchłania
Potwierdził to wynik beta 1309 przy bliźniakach byłoby z 2500 :)
Ale miałam atrakcje [emoji79][emoji85]
Ojej, a bardziej się przestraszyłaś, że mogą być bliźniaki, czy ucieszyłaś? [emoji3]
Ja byłam z chłopakiem i aż się wzruszył jak już wyszłam z gabinetu. Powiedział, że teraz mu się to wydaje bardziej rzeczywiste [emoji16]

reklama
Idę jutro na pierwszą wizytę 😃 to będzie 7 tydzień. Te badania krwi zrobią mi jutro, czy dostaję skierowanie i są analizowane na następnej wizycie?
Ja ważę 58kg, 175cm wzrostu. Teraz bardzo chce mi się jeść więc może trochę przytyję

Do góry