reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Kurcze dziewczyny ja tu chce z wami zostać 🤗🤗kiedyś byłam na staraczkach a potem wrzeniowki 2012 a teraz kolejne fajne kobietki 😋😋aż żal zostawiać.
Macie tak że wam niedobrze ale macie potrzebę jedzenia i potem przechodzi. Dziś nosiłyśmy jedzenie na przedszkolną wigilię kurde myślałam że nie wytrzymam😂😂😂😂podzerałam po drodze wstyd nooo😂😎 śledziki masakra no nie mogłam inaczej

reklama
Kurcze dziewczyny ja tu chce z wami zostać 🤗🤗kiedyś byłam na staraczkach a potem wrzeniowki 2012 a teraz kolejne fajne kobietki 😋😋aż żal zostawiać.
Macie tak że wam niedobrze ale macie potrzebę jedzenia i potem przechodzi. Dziś nosiłyśmy jedzenie na przedszkolną wigilię kurde myślałam że nie wytrzymam😂😂😂😂podzerałam po drodze wstyd nooo😂😎 śledziki masakra no nie mogłam inaczej
Zostaniesz, zostaniesz ;) trzymam mocno kciuki.

Mam nadzieje, ze ja tez zostanę. Ze te bóle brzucha tylko straszą.

Mama2020 jeden mały skrzep a potem nic jeszcze nie oznacza niczego złego🤗🤗

Ona mnie przy poronieniu bolało dużo gorzej już jak na @ale to był 14 tydzień może dlatego. A potem zaszłam w ciążę 2 miesiące po tym i poczułam tenn samból już panika płacz i co??? Maja na teraz 7 lat😁😁ale strach był cała ciążę

Hejka [emoji3]
Pisałyscie o wagach, ja zaczynam z 60kg przy wzroście 180cm, w poprzedniej ciąży przybralam 17kg🤦🏻‍♀️ teraz od praktycznie wszystkiego mnie odrzuca i strasznie mdli. Jestem tak jak @martini31 mamą z sierpnia 2018, tylko dziewczynki [emoji3] mam cicha nadzieje ze tym razem tez będzie dziewczynka. Ale zobaczymy, byleby zdrowe [emoji177]

6t3d. Miałam już młości i wymioty wcześniej (tak od 5) ale teraz to jest nie do zniesienia. Mam do tego stopnia, że wymioty powodują u mnie nawet określone kolory. W sypialni mam ciemno turkusowe ściany i na sam ich widok nie mogę się opanować. Najgorsze jest to, że nie mam czym wymiotować, a szarpie mnie tak że wszystko mnie boli.
Jedz na IP, to nie jest normalne, ja tak miałam w 8 tyg. Nie mogłam się ruszyć bo zaraz wymiotowałam. Pojechałam na IP, dostałam kroplówki i zastrzyki. Takie skurcze brzucha podczas wymiotów mogą tez spowodować poronienie... tez nie chciałam jechać, ale kolega pielęgniarz mnie nastraszył i jechałam na sygnale

Gratuluję bety, ładna wyszła 💪🏻❤️ Ja w 3t4d miałam 129, trochę byłam w szoku że taka wysoka 🤯
Dziewczęta znowu Was nie nadrobię, a coś się dzisiaj kiepsko czuję. Byłam na pazurach, zrobiłam w końcu hybrydę żeby na święta wyglądać jak człowiek, ale później za dużo zjadłam i chodzę jakaś śnięta. Jeszcze czeka mnie spacer z psem a za oknem deszcz 😐

Ja tez dziś byłam:) 4,5mm pęcherzyk wiec kończymy 5 tydzień.
Na usg wyszły mi dwa pecherzyki lekarze oglądali z każdej strony czy ciąża bliźniacza, okazało się ze drugi to jakiś zbiornik sluzowy który samoistnie się wchłania
Potwierdził to wynik beta 1309 przy bliźniakach byłoby z 2500 :)
Ale miałam atrakcje [emoji79][emoji85]
Ojej, a bardziej się przestraszyłaś, że mogą być bliźniaki, czy ucieszyłaś? [emoji3]
Ja byłam z chłopakiem i aż się wzruszył jak już wyszłam z gabinetu. Powiedział, że teraz mu się to wydaje bardziej rzeczywiste [emoji16]

reklama
Idę jutro na pierwszą wizytę 😃 to będzie 7 tydzień. Te badania krwi zrobią mi jutro, czy dostaję skierowanie i są analizowane na następnej wizycie?
Ja ważę 58kg, 175cm wzrostu. Teraz bardzo chce mi się jeść więc może trochę przytyję

Do góry