reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

U mnie to samo, cycki przepadły na dobre🤣 przed ciąża mimo ze chuda to chociaz cycki mialam to jakos to wyglądało, a teraz to masakra 🤣 ale ja karmiłam 2 lata i w sumie to lubilam 🙂

reklama
Różne sa normy i tabele nie stresuj sie. Powtórzyć po 48 h
Cos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach[emoji17] juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
Screenshot_20191218_181503_com.android.chrome.jpeg

Dzieki, widzialam właśnie te normy i zdążyłam się zacząć cieszyć, a potem kliknelam w wynik w pdf...
Wynik wskazuje na ciaze. Nie stresuj sie to jest moj i jestem juz po wizycie gdzie lekarz potwierdzil ciaze a bhcg to bardzo wiarygodne badanie

Załączniki

• 20191204_104912.jpg
    20191204_104912.jpg
    773,4 KB · Wyświetleń: 72
Cześć Dziewczyny. Ja się nieśmiało witam. Jestem po poronieniu ( 2 ciąża-12.10.2019) .
1 szczęśliwie donoszona zdrowy Synek 14 miesięcy skończone :)
Dzisiaj 33 Dzień cyklu ale to u mnie trochę normalne bo mam dłuższe. W piątek robię test. Ostatni okres 16 listopada. Termin pokazuje na 27 sierpnia
Tyle z cyferek.
Bardzo chciałabym z Wami zostać.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie :)
Witam Mamusie rowieśnika mojego Syna - u nas też 14 miesięcy :) życzę powodzenia w testowaniu i dwóch grubych krech!

Cos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach😔 juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
No jakoś dziwne te normy. Chociaż tu w DE jak byłam z wynikiem bety 212 to gin mi powiedziała że to wcale nie oznacza ciąży 😯😯 A ja do niej że 3 testy pozytywne są, na co ona znowu A robiła je Pani u nas?? Masakra... Stwierdziła że beta powyżej 1500 to ciąża 🤔🤔🤔

Nie stresuj sie. Dziwne te widelki. Przeciez beta 47 to ewidentnie ciaza. Nie martw sie ! Niejedna taka wartosc miala
Beta powyżej normy może sugerować raka... czego nikomu nie życzę. Mój znajomy musiał zrobić test ciążowy, ale zrobił oczy jak mu lekarz powiedział o tym. Ale wszystko skończyło się dobrze.

Cos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach[emoji17] juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
Hej. Musisz się uspokoić. Ja to bym musiała wręcz paniki dostać bo mój pierwszy wynik wynosił 22,6 A drugi 106,1. Ważne, że przerasta :). Ja jutro idę jeszcze raz na bete jak będzie dobry przyrost to już więcej robić nie będę :). Każde labo ma inne te przedziały. Jutro będziemy się razem stresować [emoji6]

reklama
Boże co za okropny dzień... Dobrze że już jutro wizyta,szkoda tylko że na 20:30. Jest może ktoś kogo tak ciągnie do mięsa? No słodyczy nie mogę, a mięso tak, nie wiem czy to mój własny apetyt czy jednak ciążowa zachcianka?!

Ja bez czekolady żyć nie mogłam, codziennie do kawki jakiś smakołyk... A teraz mięso, mięso i jeszcze raz mięso. Pod każda postacią.
Ostatnio popłakałam się z żalu, ze nie mogę zjeść wątróbki, a tak pysznie wyglądała :(
I grejpfruty. Wcześniej nie przepadałam, teraz jeden dziennie to minimum
Słodycze mogą nie istnieć

Do góry