reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

U mnie to samo, cycki przepadły na dobre🤣 przed ciąża mimo ze chuda to chociaz cycki mialam to jakos to wyglądało, a teraz to masakra 🤣 ale ja karmiłam 2 lata i w sumie to lubilam 🙂

reklama
Różne sa normy i tabele nie stresuj sie. Powtórzyć po 48 h
Cos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach[emoji17] juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
Screenshot_20191218_181503_com.android.chrome.jpeg

Dzieki, widzialam właśnie te normy i zdążyłam się zacząć cieszyć, a potem kliknelam w wynik w pdf...
Wynik wskazuje na ciaze. Nie stresuj sie to jest moj i jestem juz po wizycie gdzie lekarz potwierdzil ciaze a bhcg to bardzo wiarygodne badanie

Załączniki

• 20191204_104912.jpg
    20191204_104912.jpg
    773,4 KB · Wyświetleń: 68
Cześć Dziewczyny. Ja się nieśmiało witam. Jestem po poronieniu ( 2 ciąża-12.10.2019) .
1 szczęśliwie donoszona zdrowy Synek 14 miesięcy skończone :)
Dzisiaj 33 Dzień cyklu ale to u mnie trochę normalne bo mam dłuższe. W piątek robię test. Ostatni okres 16 listopada. Termin pokazuje na 27 sierpnia
Tyle z cyferek.
Bardzo chciałabym z Wami zostać.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie :)
Witam Mamusie rowieśnika mojego Syna - u nas też 14 miesięcy :) życzę powodzenia w testowaniu i dwóch grubych krech!

Cos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach😔 juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
No jakoś dziwne te normy. Chociaż tu w DE jak byłam z wynikiem bety 212 to gin mi powiedziała że to wcale nie oznacza ciąży 😯😯 A ja do niej że 3 testy pozytywne są, na co ona znowu A robiła je Pani u nas?? Masakra... Stwierdziła że beta powyżej 1500 to ciąża 🤔🤔🤔

Nie stresuj sie. Dziwne te widelki. Przeciez beta 47 to ewidentnie ciaza. Nie martw sie ! Niejedna taka wartosc miala
Beta powyżej normy może sugerować raka... czego nikomu nie życzę. Mój znajomy musiał zrobić test ciążowy, ale zrobił oczy jak mu lekarz powiedział o tym. Ale wszystko skończyło się dobrze.

Cos mi nie pasuje z tym moim wynikiem, weszlam w wersję do wydruku i tam są podane jakieś normy tego laboratorium i moj wynik nie miesci sie w ich przecialach[emoji17] juz nie wiem zupelnie jak to interpretować. Nakrecam się strasznie...
Hej. Musisz się uspokoić. Ja to bym musiała wręcz paniki dostać bo mój pierwszy wynik wynosił 22,6 A drugi 106,1. Ważne, że przerasta :). Ja jutro idę jeszcze raz na bete jak będzie dobry przyrost to już więcej robić nie będę :). Każde labo ma inne te przedziały. Jutro będziemy się razem stresować [emoji6]

reklama
Boże co za okropny dzień... Dobrze że już jutro wizyta,szkoda tylko że na 20:30. Jest może ktoś kogo tak ciągnie do mięsa? No słodyczy nie mogę, a mięso tak, nie wiem czy to mój własny apetyt czy jednak ciążowa zachcianka?!

Ja bez czekolady żyć nie mogłam, codziennie do kawki jakiś smakołyk... A teraz mięso, mięso i jeszcze raz mięso. Pod każda postacią.
Ostatnio popłakałam się z żalu, ze nie mogę zjeść wątróbki, a tak pysznie wyglądała :(
I grejpfruty. Wcześniej nie przepadałam, teraz jeden dziennie to minimum
Słodycze mogą nie istnieć

Do góry