reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Moja ginekolog powiedziała, że nie ma najmniejszego sensu robić usg tak wcześnie. Mimo tego, że bardzo się martwiłam, powiedziałam jej, że boję się czy ciąża jest dobrze umiejscowiona, nie zgodziła się i już. Kazała czekać do siódmego tygodnia, nie wytrzymałam i poszłam w szóstym.Czy któraś z Was była na wizycie na poczatku 4 tygodnia? Było coś wtedy widac? Podjade zaraz do lekarki, może się zlituje i mnie przyjmie mimo, że nie jestem zapisana.
Magda8888
Fanka BB :)
U mnie ostatnia miesieczka byla 7 listopada a wizyta wczoraj i niby wg OM 5t4d a na usg po zmierzeniu pecherzyka wychodzilo 4t1d.....niewiem czy bedzie u ciebie cos widac ale sprobowac mozeszCzy któraś z Was była na wizycie na poczatku 4 tygodnia? Było coś wtedy widac? Podjade zaraz do lekarki, może się zlituje i mnie przyjmie mimo, że nie jestem zapisana.
Joanulka
Jest juz watek [emoji4] jak sie wchodzi na sierpniowki to sa rozne tematy Link do: Terminy wizyt sierpniówek :) + zdjęcia z USG
@Straciatella wpisuje w tabelke tp podam Ci po jutrzejszej wizycie [emoji16]
To osobny wątek na wizyty i usg jest? W jakim celu?
Magda8888
Czy któraś z Was była na wizycie na poczatku 4 tygodnia? Było coś wtedy widac? Podjade zaraz do lekarki, może się zlituje i mnie przyjmie mimo, że nie jestem zapisana.
Bo to poczatek 4 czy 5 tygodnia bo 4t i ile dni to leci 5 a 3t0d to poczatek 4
W poprzedniej ciąży byłam i był pęcherzyk, oraz jak powiedziała gin "wydaje się, że nie jest pusty", miała rację nie miała obiekcji do tego że przyszłam, teraz byłam u innej, nie robiła USG, ale zrozumiała mój niepokójCzy któraś z Was była na wizycie na poczatku 4 tygodnia? Było coś wtedy widac? Podjade zaraz do lekarki, może się zlituje i mnie przyjmie mimo, że nie jestem zapisana.
Otoona
Super, że ktoś jest z tym samym terminem . Teraz siedzę i zastanawiam się czy nie zmienić terminu wizyty z 3 na 10 żeby już serce było... trochę się stresuje bo ja to po przejściach jestem... jeszcze czeka mnie cukrzyca ciążowa [emoji24][emoji24]Termin taki sam jak u mnie
Nawet ten sam dzień wizyty u lekarza
Magda8888
Ja mialam cukrzyce w poprzedniej ciazy i juz 8 stycznia jade zrobic krzywą....jak pomysle ze mam to wypic to odrazu mi niedobrze. Bardzo zle znioslam to badanie w poprzedniej myslalam ze zejde na tamtrn swiat bylo mi nie dobrze i oblewal mnie zimny pot.....Super, że ktoś jest z tym samym terminem . Teraz siedzę i zastanawiam się czy nie zmienić terminu wizyty z 3 na 10 żeby już serce było... trochę się stresuje bo ja to po przejściach jestem... jeszcze czeka mnie cukrzyca ciążowa [emoji24][emoji24]
reklama
Magda8888
Nie pamiętam juz kiedy robilam poprzednio ale napewno jakos po 20tCzy krzywa cukrowa koniecznie trzeba zrobić? W którym tyg ciąży najlepiej?