reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja namówiłam mamę i obiecała że jutro będzie bigosik 😂 w poniedziałek mam wizytę i już się zaczynam stresować, czy wszystko ok :-?
Ja tez w poniedziałek ide na 1 wizyte do ginekologa. Nie mogę się już doczekać tego co tam Wyjdzie=) chcialam dzis zrobić druga betę, ale jak na złość labolatorium ma remont przez dwa dni... A chcialam miec porównanie dla lekarza... No cóż..

reklama
To mi smaka narobiłyście tymi grzańcami😁😁😁 chyba się przejdę do Kauflandu
Jeny jeny! ja też mam takiego smaka... a kaufland za rogiem :D

Domi ja też ciągle czekam na serduszko jestem tydzień dalej niż ty 🤔
Też czekam.. a wizyta dopiero we wtorek :( zaczynam się stresować. Najbardziej boje się tego, że pójde i nie będzie nic... :(

No ja mam garnek rosołu bo któraś tu wspominała i narobiła mi smaku 😂
U mnie dzisiaj też rosół :D ale zrobiłam i przeszła mi ochota... dzisiaj mam fazę na słone i jem chipsy, frytki, pizze, orzeszki solone... :/

Ja namówiłam mamę i obiecała że jutro będzie bigosik 😂 w poniedziałek mam wizytę i już się zaczynam stresować, czy wszystko ok :-?
Podeślij tego bigosu troche do mnie :D Też się już stresuję wizytą... :/ ciągle o tym myślę, a wizyta dopiero we wtorek.

Tak na 100% to nie pamiętam bo to totalna wpadka roku 😂 ale coś ok 3-4.11
Co Ty gadasz !? :D Jaka Wasza reakcja?
Ja mialam 8 listopada i sie właśnie zastanawiam, czy coa bedzie na usg juz widac =)
No na dwoje babka wróżyła :) Może być już widoczne serduszko, ale równie dobrze jeszcze nie i to będzie całkiem normalne. Będę trzymać kciuki :)

Ja mialam 8 listopada i sie właśnie zastanawiam, czy coa bedzie na usg juz widac =)
Jeny jeny! ja też mam takiego smaka... a kaufland za rogiem :D

Też czekam.. a wizyta dopiero we wtorek :( zaczynam się stresować. Najbardziej boje się tego, że pójde i nie będzie nic... :(

U mnie dzisiaj też rosół :D ale zrobiłam i przeszła mi ochota... dzisiaj mam fazę na słone i jem chipsy, frytki, pizze, orzeszki solone... :/

Podeślij tego bigosu troche do mnie :D Też się już stresuję wizytą... :/ ciągle o tym myślę, a wizyta dopiero we wtorek.

Co Ty gadasz !? :D Jaka Wasza reakcja?

No na dwoje babka wróżyła :) Może być już widoczne serduszko, ale równie dobrze jeszcze nie i to będzie całkiem normalne. Będę trzymać kciuki :)
Hmm...szok i niedowierzanie tym bardziej, że mąż chciał sobie rękę uciąć że na bank nic nie było 😁 Mamy już dwójkę dzieci, dwie dziewczynki i nie planowaliśmy trzeciego więc u mnie po zrobionym teście był nawet płacz, ale już mi przeszło...oswajam się 😋

Super Karola 😊
Ja w ciaza+ i preglife mam taki sam termin, przy czym w ciaza+ przeskakuje na następny dzień po północy, a w preglife jakoś w ciągu dnia.
Ja dziś dziewczyny cały dzień jem. A jak nawet nie jestem za bardzo głodna i zaczyna mnie lekko mulic, to znowu jem, żeby przeszło 😁

Hej, ja już po wizycie serduszko już bije jestem taka szczęśliwa [emoji173][emoji173][emoji173] byłam w szoku że tak szybko bo dziś 5t3d [emoji16][emoji16]z miesiączki termin wychodzi na 14.08 A z usg 11.08 [emoji4][emoji4]

Ekstra [emoji7] pewnie owulacja była nieco szybciej [emoji846]
Zobaczyc/ usłyszeć pierwszy raz bijące serduszko swojego dziecka to jedna z najpiękniejszych chwil w życiu [emoji173]️

Ja dziś wykonałam kolejna betę ( ja z tych niecierpliwych) i wynik 16688 [emoji846] według kalkulatorów wszystko okej jak na ten tydzień ciąży (6+0) [emoji4]
Odebrałam dziś tez wyniki glukozy na czczo, niestety delikatnie poza norma [emoji20]. Chyba teraz lekarz zleci krzywą cukrową wcześniej? W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową, ale stwierdzoną dopiero podczas obowiązkowych badań około 24 tyg. Macie może z tym doświadczenie?

reklama
Do góry