reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja namówiłam mamę i obiecała że jutro będzie bigosik 😂 w poniedziałek mam wizytę i już się zaczynam stresować, czy wszystko ok :-?
Ja tez w poniedziałek ide na 1 wizyte do ginekologa. Nie mogę się już doczekać tego co tam Wyjdzie=) chcialam dzis zrobić druga betę, ale jak na złość labolatorium ma remont przez dwa dni... A chcialam miec porównanie dla lekarza... No cóż..

reklama
To mi smaka narobiłyście tymi grzańcami😁😁😁 chyba się przejdę do Kauflandu
Jeny jeny! ja też mam takiego smaka... a kaufland za rogiem :D

Domi ja też ciągle czekam na serduszko jestem tydzień dalej niż ty 🤔
Też czekam.. a wizyta dopiero we wtorek :( zaczynam się stresować. Najbardziej boje się tego, że pójde i nie będzie nic... :(

No ja mam garnek rosołu bo któraś tu wspominała i narobiła mi smaku 😂
U mnie dzisiaj też rosół :D ale zrobiłam i przeszła mi ochota... dzisiaj mam fazę na słone i jem chipsy, frytki, pizze, orzeszki solone... :/

Ja namówiłam mamę i obiecała że jutro będzie bigosik 😂 w poniedziałek mam wizytę i już się zaczynam stresować, czy wszystko ok :-?
Podeślij tego bigosu troche do mnie :D Też się już stresuję wizytą... :/ ciągle o tym myślę, a wizyta dopiero we wtorek.

Tak na 100% to nie pamiętam bo to totalna wpadka roku 😂 ale coś ok 3-4.11
Co Ty gadasz !? :D Jaka Wasza reakcja?
Ja mialam 8 listopada i sie właśnie zastanawiam, czy coa bedzie na usg juz widac =)
No na dwoje babka wróżyła :) Może być już widoczne serduszko, ale równie dobrze jeszcze nie i to będzie całkiem normalne. Będę trzymać kciuki :)

Ja mialam 8 listopada i sie właśnie zastanawiam, czy coa bedzie na usg juz widac =)
Jeny jeny! ja też mam takiego smaka... a kaufland za rogiem :D

Też czekam.. a wizyta dopiero we wtorek :( zaczynam się stresować. Najbardziej boje się tego, że pójde i nie będzie nic... :(

U mnie dzisiaj też rosół :D ale zrobiłam i przeszła mi ochota... dzisiaj mam fazę na słone i jem chipsy, frytki, pizze, orzeszki solone... :/

Podeślij tego bigosu troche do mnie :D Też się już stresuję wizytą... :/ ciągle o tym myślę, a wizyta dopiero we wtorek.

Co Ty gadasz !? :D Jaka Wasza reakcja?

No na dwoje babka wróżyła :) Może być już widoczne serduszko, ale równie dobrze jeszcze nie i to będzie całkiem normalne. Będę trzymać kciuki :)
Hmm...szok i niedowierzanie tym bardziej, że mąż chciał sobie rękę uciąć że na bank nic nie było 😁 Mamy już dwójkę dzieci, dwie dziewczynki i nie planowaliśmy trzeciego więc u mnie po zrobionym teście był nawet płacz, ale już mi przeszło...oswajam się 😋

Super Karola 😊
Ja w ciaza+ i preglife mam taki sam termin, przy czym w ciaza+ przeskakuje na następny dzień po północy, a w preglife jakoś w ciągu dnia.
Ja dziś dziewczyny cały dzień jem. A jak nawet nie jestem za bardzo głodna i zaczyna mnie lekko mulic, to znowu jem, żeby przeszło 😁

Hej, ja już po wizycie serduszko już bije jestem taka szczęśliwa [emoji173][emoji173][emoji173] byłam w szoku że tak szybko bo dziś 5t3d [emoji16][emoji16]z miesiączki termin wychodzi na 14.08 A z usg 11.08 [emoji4][emoji4]

Ekstra [emoji7] pewnie owulacja była nieco szybciej [emoji846]
Zobaczyc/ usłyszeć pierwszy raz bijące serduszko swojego dziecka to jedna z najpiękniejszych chwil w życiu [emoji173]️

Ja dziś wykonałam kolejna betę ( ja z tych niecierpliwych) i wynik 16688 [emoji846] według kalkulatorów wszystko okej jak na ten tydzień ciąży (6+0) [emoji4]
Odebrałam dziś tez wyniki glukozy na czczo, niestety delikatnie poza norma [emoji20]. Chyba teraz lekarz zleci krzywą cukrową wcześniej? W poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową, ale stwierdzoną dopiero podczas obowiązkowych badań około 24 tyg. Macie może z tym doświadczenie?

reklama
Do góry