reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Szkoda ze nie ma takich fajek, beznikotynowych, bez tego całego syfu, w ogóle nie szkodzących i mogłyby je palić ciężarne :)
Alkoholu to ja nie nawidze w żadnej postaci.
Hahaha kazdy ma jakis nałóg 😂😂
No wlasnie, ja fajek nie, ale winko chętnie, chociaż powiem Wam, że po ciąży to tylko od wielkiego dzwonu, jakoś się odzwyczaiłem, oby i palaczkom udało się przy okazji rzucić na dobre!

reklama
Matko jakiego mam smaka na kwaśne (i miętę i coca-colę. To ostanie to podobno jak moja Mama że mną). Bigos chodzi za mną chyba od inplantacji 😁
Wysyłam właśnie Męża po kwas na żur. Jako, że ja leżę, będzie mi pichcił.
Wiecie, nigdy się tak nie cieszyłam ze zgagi... Przedwczoraj zalewała mnie, a wczoraj jej nie było. Dziś wróciła lekka. Może mnie męczyć i do sierpnia, byle była z powodu Kijanki...
Znowu plamię. Nie dużo, lekarka uprzedzała że tak może być. Ale ja i tak przeryczałam z pół godziny. Póki nie uświadomiłam sobie, że w czasie płaczu napinam się, a to chyba nie jest dobre...

Ja na szczęście nigdy nie paliłam, a mąż tylko jak chodził do gimnazjum, ale wtedy jeszcze go nie znałam. 😀 do alkoholu też mnie nigdy nie ciągnęło czasem wino ale to z jakiejś okazji że dwa trzy razy w roku :-) Teraz odrzucilo mnie od kawy. Herbatę zielona czasem pije. Postanowiłam walczyć z pepsi, obejrzałam kilka filmików na yt i nie chce tym faszerowac dziecka.

Mdłości mam non stop i staram się nie otwierać lodówki bo jeszcze bardziej muli. W ogóle nie mam ochoty jeść, ale jak tak was czytam to w sumie zjadłabym bigos 😍 muszę namówić mamę bo ona robi najlepszy 😄

Mdłości mam non stop i staram się nie otwierać lodówki bo jeszcze bardziej muli. W ogóle nie mam ochoty jeść, ale jak tak was czytam to w sumie zjadłabym bigos 😍 muszę namówić mamę bo ona robi najlepszy 😄
Mnie dzisiaj nic a nic nie muli, ale cały dzień jadę na kanapkach w łososiową 🙈 kupiłam kapustę na kapuśniak i połowę zjadłam, dziękuję 🤷‍♀️
Papieroski i alkohol to niestety moje ulubione połączenie 🤷‍♀️🙈

Dziewczyny pobralam ciąża + i preglife. Po wprowadzeniu terminu ostatniej miesiączki w ciąża + pokazuje mi że jestem w 5t6d a w preglife że w 7 (6+0) też macie rozbieżność między aplikacjami ? 😅 Bo ja już zdębiałam które jest prawidłowe

reklama
Dziewczyny pobralam ciąża + i preglife. Po wprowadzeniu terminu ostatniej miesiączki w ciąża + pokazuje mi że jestem w 5t6d a w preglife że w 7 (6+0) też macie rozbieżność między aplikacjami ? 😅 Bo ja już zdębiałam które jest prawidłowe
Tak u mnie tez jest dzien roznicy miedzy dwoma apkami.
@GabrielaNowak85 ja juz kapusniaczek mam gotowy ❤️

Do góry