reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Szkoda ze nie ma takich fajek, beznikotynowych, bez tego całego syfu, w ogóle nie szkodzących i mogłyby je palić ciężarne :)
Alkoholu to ja nie nawidze w żadnej postaci.
Hahaha kazdy ma jakis nałóg 😂😂
No wlasnie, ja fajek nie, ale winko chętnie, chociaż powiem Wam, że po ciąży to tylko od wielkiego dzwonu, jakoś się odzwyczaiłem, oby i palaczkom udało się przy okazji rzucić na dobre!

reklama
Matko jakiego mam smaka na kwaśne (i miętę i coca-colę. To ostanie to podobno jak moja Mama że mną). Bigos chodzi za mną chyba od inplantacji 😁
Wysyłam właśnie Męża po kwas na żur. Jako, że ja leżę, będzie mi pichcił.
Wiecie, nigdy się tak nie cieszyłam ze zgagi... Przedwczoraj zalewała mnie, a wczoraj jej nie było. Dziś wróciła lekka. Może mnie męczyć i do sierpnia, byle była z powodu Kijanki...
Znowu plamię. Nie dużo, lekarka uprzedzała że tak może być. Ale ja i tak przeryczałam z pół godziny. Póki nie uświadomiłam sobie, że w czasie płaczu napinam się, a to chyba nie jest dobre...

Ja na szczęście nigdy nie paliłam, a mąż tylko jak chodził do gimnazjum, ale wtedy jeszcze go nie znałam. 😀 do alkoholu też mnie nigdy nie ciągnęło czasem wino ale to z jakiejś okazji że dwa trzy razy w roku :-) Teraz odrzucilo mnie od kawy. Herbatę zielona czasem pije. Postanowiłam walczyć z pepsi, obejrzałam kilka filmików na yt i nie chce tym faszerowac dziecka.

Mdłości mam non stop i staram się nie otwierać lodówki bo jeszcze bardziej muli. W ogóle nie mam ochoty jeść, ale jak tak was czytam to w sumie zjadłabym bigos 😍 muszę namówić mamę bo ona robi najlepszy 😄

Mdłości mam non stop i staram się nie otwierać lodówki bo jeszcze bardziej muli. W ogóle nie mam ochoty jeść, ale jak tak was czytam to w sumie zjadłabym bigos 😍 muszę namówić mamę bo ona robi najlepszy 😄
Mnie dzisiaj nic a nic nie muli, ale cały dzień jadę na kanapkach w łososiową 🙈 kupiłam kapustę na kapuśniak i połowę zjadłam, dziękuję 🤷‍♀️
Papieroski i alkohol to niestety moje ulubione połączenie 🤷‍♀️🙈

Dziewczyny pobralam ciąża + i preglife. Po wprowadzeniu terminu ostatniej miesiączki w ciąża + pokazuje mi że jestem w 5t6d a w preglife że w 7 (6+0) też macie rozbieżność między aplikacjami ? 😅 Bo ja już zdębiałam które jest prawidłowe

reklama
Dziewczyny pobralam ciąża + i preglife. Po wprowadzeniu terminu ostatniej miesiączki w ciąża + pokazuje mi że jestem w 5t6d a w preglife że w 7 (6+0) też macie rozbieżność między aplikacjami ? 😅 Bo ja już zdębiałam które jest prawidłowe
Tak u mnie tez jest dzien roznicy miedzy dwoma apkami.
@GabrielaNowak85 ja juz kapusniaczek mam gotowy ❤️

Do góry