Cześć dziewczyny, u mnie przewidywany termin to 13.08. Z dzisiejszej wizyty usg wychodzi że to 5,5 t, niestety na razie tętna brak więc czekamy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciukiDomi ja też ciągle czekam na serduszko jestem tydzień dalej niż ty
Ja jak cora zasnie to sobie zrobie i dam znac jak smakuje, oby nie było mocno goździkoweTo mi smaka narobiłyście tymi grzańcami chyba się przejdę do Kauflandu
A kiedy mialas 1 dzien ostatniej miesiączki??Cześć dziewczyny, u mnie przewidywany termin to 13.08. Z dzisiejszej wizyty usg wychodzi że to 5,5 t, niestety na razie tętna brak więc czekamy.
Podeślij do mnieJa jak cora zasnie to sobie zrobie i dam znac jak smakuje, oby nie było mocno goździkowe
A kapuśniaczek przepyszny mi wyszedł będę teraz tydzieñ jeść bo moi za zupami to nie bardzo