reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witam się. U mnie samopoczucie mogę powiedzieć że dobrze. Praktycznie żadnych mdłości 😊 czasami ból głowy. Tylko ból brzucha przy napinaniu. No ale ja weteran wiekowy i już z gromadką dzieci , lekarka stwierdziła że u mnie tak to już będzie bo macica już swoje przeszła. Muszę uważać na siebie i tyle .

reklama
Muszę Wam powiedzieć że u mnie chyba dziewczyna będzie bo prawie zero objawów jak przy córce miałam . A przy chlopakach to masakra była.

Hej. Ja mam aplikację ciąża + i preglife. Obie fajne. Ja niestety mdłości mam ogromne. Wczoraj się poplakalam że muszę zjeść kolacje, bo byłam głodna a jedzenie rosło w gardle. Nie mogę nic jeść. Apetyt zerowy. Funkcjonuje jako tako tylko dzięki puszce pepsi 😭 jak byłam w ciąży z córką miałam podobnie. Ustaly dopiero po 14 tygodniu.

Witam się i ja sobotnie, też z pracy niestety. Co do aplikacji mam Ciąża+ i Preglife tak samo jak Napolka 😊 co do dolegliwości dziś u mnie ok, brzuch czasem poczuję, piersi standardowo od początku bolesne ale w staniku nie czuję. Nastrój mi siadł za to, wszystko mnie dołuje choć o dzidzię się jakoś nie martwię.

Hej hej!
Ja dzisiaj leniwie, musialam dzisiaj opuscic kurs bo corcia w nocy miala wysoka goraczke i szczekajacy kaszel a maz umowil przeglad auta wiec siedze z małą. Jutro od rana kurs. A w pon jak sie nie polepszy to lekarz i pewnoe opieka mnie czeka do konca tyg. Wiec z corka w domu szybko mi zleci do piatkowej wizyty. Ja mam apke ciaza+ i preglife

Powodzenia na wizycie, będzie USG?
Dzisiaj bez usg, miałam 6 grudnia, ale 17 grudnia idę już do lekarza który będzie prowadził ciążę, do tej ginki chodzę bo mam opiekę medyczną z pracy. Krótkie terminy, wszystkie badania robię, a kto zabroni 😎 ściągam wszystkie polecone apki, mam nadzieję że mój telefon nie zbuntuje się 😆

reklama
Witam się i Ja 🙂
Laski teraz się jakoś ocknęłam 😅 Jak otworzyłam lodówkę,co by tu na śniadanie,no to szynka nie,jajka nie,ale jak zobaczyłam szprotke w puszce taki podwedzany w oleju to mniam. Dopiero jak zjadłam połowę to mi pikło w głowie,czy można takie coś ? Jakie Wy macie zdanie na ten temat ? No nie chce schizowac ale nie wiem czy dobrze zrobiłam jedzac ta szprotke 😥

Do góry