reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Oj też paliłam...miał być bez owulacji...takie mam mdłości że jakbym zapaliła papierosa musiałabym szukać żołądka i jelit w ubikacji...więc to chociaż odpadło
Ale ja bym chciała, żeby u mnie tak było. Trzymam się choć w głowie myśli o papierosie. Mam silną wolę wiec jak przetrwam pierwszy tydzień to później już będzie lżej a może tez dostanę takich mdłości, ze na sama myśl będę lecieć do toalety. Nie liczę na to bo w żadnej ciąży nie miałam mdłości ani nic. Ale jak to mówią - ciąża ciąży nierówna.

reklama
Ale ja bym chciała, żeby u mnie tak było. Trzymam się choć w głowie myśli o papierosie. Mam silną wolę wiec jak przetrwam pierwszy tydzień to później już będzie lżej a może tez dostanę takich mdłości, ze na sama myśl będę lecieć do toalety. Nie liczę na to bo w żadnej ciąży nie miałam mdłości ani nic. Ale jak to mówią - ciąża ciąży nierówna.
To fakt. W poprzedniej ciąży żadnych mdłości nic a nic...a tutaj dramat. W pierwszej ciąży tylko silna wola i wróciłam do palenia jak tylko przestałam karmić.... głupia ja

Ostatnia @ 11 listopada. Wizytę u gina na nfz mam na 23 stycznia dopiero ale planuje na nfz chodzić tylko po skierowania na badania. We wtorek będę się umawiać na wizytę prywatną i zobaczymy jakie ma terminy..
Ja również ostatnia @ miałam 11 listopada [emoji6] i termin według kalkulatora na 16 sierpnia, a Ty?

reklama
Do góry