reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Fajniutki :) gdzie kupiłaś ? :)
Na allegro :)
Na żywo wygląda 100 razy lepiej :)
Screenshot_2018-10-22-17-00-39-705_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-22-17-00-39-705_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-22-17-00-39-705_com.opera.browser.png
    102,7 KB · Wyświetleń: 400
reklama
Tez mam lovi, mam 6 różnych smoczków w domu ( każdy z innej firmy) żaden jej nie pasuje. Ona nie wie co ma z nim robić :-D
Hehe Moja na początku dostawała ale nie umiała wogóle go ssać, tak śmiesznie chrumkała i tak jej wychodził i wchodził aż w końcu wypluwała. Także u nas bez smoczka i w sumie nie ma takiej potrzeby, piąstki są hiciorem ;) gada gada i piąstka, za chwile znowu gada gada i piąstka, śmiesznie to wygląda :D

Ostatnia edycja:
reklama
W środę o 16 lub w czwartek o 6 rano jedziemy do teściów 400km. Boję się trochę jak mały zniesie podróż. Chcę namówić T. żebyśmy jednak pojechali w środę po południu bo szybko zrobi się ciemno i może mały całą drogę prześpi a zaś boję że w czwartek będą niedzielni kierowcy na drodze plus ruch przy cmentarzach a kilka po drodze mamy.. Trasa po naszych polskich drogach zajmuje bez korków 5 godzin z jedną przerwą dla psa. Mały dość szybko zasypia a samochodzie ale czy wytrzyma aż 5 godzin?
@GorzkaPomarańcza pisałaś chyba że u was nie było zbyt kolorowo w trasie?

Do góry