E
Ewka34
Gość
@klaudiaa975 na youtubie masz takie cos,nazywa sie prenatal sounds 2 hours,white noise.. moja sie przy tym uspokoila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że młody miał go zawołać jak mała się obudzi a młody na xboxie grał wiec on był w swoim świecieHaha , no facet to facet. Ale mój i tak ostatnio wporzadku się zachowywał. Nad ranem bujał mała dwie godziny żeby nawet nie jekla , żebym mogła sobie odespać ;p a twój jak się wytlumaczyl ?
Fajniutki gdzie kupiłaś ?Zobacz załącznik 911723
Przyszedł spiworek ten jesienny. Nie spodziewałam się ,że przyjdzie aż tak fajny i ładny super materiał. Jest jeszcze czapka do niego
Moja uspokaja moje cisii siii siii siiiNo właśnie je teraz zauważyłam , że nie bujanie dziala na moją alicje tylko moje : szszsz .. ,
Więc szumis by się przydał bardzo. I mialam pytac czy oplaca się zapłacić więcej z ten sensor czy nie. Bo jak zacznie dziecko płakać to i tak trzeba podejść sprawdzić co się dzieje. A miś wychwyci tylko wiercenie się , jęki, steki ?
A nie nic nie pomoze. Ale wiesz probuj a moze pomoze. Tylko moze poszukaj uzywanego bo czasami nie ktorzy wystawiaja prawie nowy.Może i u nas podziała wiadomo , że jak dziecko się rozkrzyczy to żaden sprzęt nie pozę
Moja tez nie chce smoczka, ma odruch wymiotny jak jej wkładaliśmy do buzi.Ja chyba tak nie mam W ogóle od rana latam w ciuchach domowych i sprzątam. Ogarniam się dopiero około poludnia. Z wszystkich zabiegow to tylko solarium jak mogę wyjść sama i paznokcie robię. A pilingi i maseczki jakoś mi nie w głowie. Chyba mi czasu szkoda
No właśnie gdybym była pewna że sam odrzuci kciuk przed powiedzmy 6 miesiącem to luz. Dziewczyny moje kochaly smoczki miłością bezkresna. Oduczylam je około roku bo po prostu zabrałam smoczek i już. Obyło się bez kłopotów. A jak małemu kciuk zabrać?? już bym wolała by smoka memlił.
Czyli i Ciebie czeka wielkie pakowanie fajnie że wyjeżdżacie. Może dziadkowie zajmą się dziećmi A wy z mężem sobie pozblizacie się do siebie ja też dziś po ćwiczeniach. Dziś kardio i dupka na tapecie dziękuję za rady odnośnie kciuka. Poczytam w wolnej chwili. Ale faktycznie chyba odpuszczę póki co. Pomartwie się za dwa miesiące
Dziewczyny polecają w takich sytuacjach tego gryzaka shreka, którego Karolina wrzucała. Ja też planuję go kupić.Ja chyba tak nie mam W ogóle od rana latam w ciuchach domowych i sprzątam. Ogarniam się dopiero około poludnia. Z wszystkich zabiegow to tylko solarium jak mogę wyjść sama i paznokcie robię. A pilingi i maseczki jakoś mi nie w głowie. Chyba mi czasu szkoda
No właśnie gdybym była pewna że sam odrzuci kciuk przed powiedzmy 6 miesiącem to luz. Dziewczyny moje kochaly smoczki miłością bezkresna. Oduczylam je około roku bo po prostu zabrałam smoczek i już. Obyło się bez kłopotów. A jak małemu kciuk zabrać?? już bym wolała by smoka memlił.
Czyli i Ciebie czeka wielkie pakowanie fajnie że wyjeżdżacie. Może dziadkowie zajmą się dziećmi A wy z mężem sobie pozblizacie się do siebie ja też dziś po ćwiczeniach. Dziś kardio i dupka na tapecie dziękuję za rady odnośnie kciuka. Poczytam w wolnej chwili. Ale faktycznie chyba odpuszczę póki co. Pomartwie się za dwa miesiące
Jaki on juz jest duzyyyy ❤❤❤❤ [emoji7]@Ewka34 samo życie....
@Vanilia120 lepiej skontroluj ten ból u lekarza. Z wyrostkiem nie ma żartów.
Ja 2 dni temu w końcu wyciągnęłam matę dla Leonardo. Jest z nią zafascynowany
Zobacz załącznik 911747
Przystojniak malutki:* a jaka duża czuprynka@Ewka34 samo życie....
@Vanilia120 lepiej skontroluj ten ból u lekarza. Z wyrostkiem nie ma żartów.
Ja 2 dni temu w końcu wyciągnęłam matę dla Leonardo. Jest z nią zafascynowany
Zobacz załącznik 911747