G
gosc12
Gość
Na allegroFajniutki gdzie kupiłaś ?
Na żywo wygląda 100 razy lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na allegroFajniutki gdzie kupiłaś ?
Takie odglosy też wykonuje , i jeszcze AaaaAaaa ;DMoja uspokaja moje cisii siii siii siii
No taki mam upstrzony .100 zł taniej niż nowy a nawet śladu nie ma że był używanyA nie nic nie pomoze. Ale wiesz probuj a moze pomoze. Tylko moze poszukaj uzywanego bo czasami nie ktorzy wystawiaja prawie nowy.
Może smoczek jej nie odpowiada ? Moja tylko Lovi toleruje. Inne wypycha albo wogole nie ssie.Moja tez nie chce smoczka, ma odruch wymiotny jak jej wkładaliśmy do buzi.
A teraz memla swoje pieści albo palce
Moja identyko, jak wpychalam jej smoczek to mina skrzywiona jakby to była cytryna i odruch wymiotny. Odpuściłam więc i teraz wkłada rączki do buziMoja tez nie chce smoczka, ma odruch wymiotny jak jej wkładaliśmy do buzi.
A teraz memla swoje pieści albo palce
Tez mam lovi, mam 6 różnych smoczków w domu ( każdy z innej firmy) żaden jej nie pasuje. Ona nie wie co ma z nim robićMoże smoczek jej nie odpowiada ? Moja tylko Lovi toleruje. Inne wypycha albo wogole nie ssie.
Może smoczek jej nie odpowiada ? Moja tylko Lovi toleruje. Inne wypycha albo wogole nie ssie.
Hehe Moja na początku dostawała ale nie umiała wogóle go ssać, tak śmiesznie chrumkała i tak jej wychodził i wchodził aż w końcu wypluwała. Także u nas bez smoczka i w sumie nie ma takiej potrzeby, piąstki są hiciorem gada gada i piąstka, za chwile znowu gada gada i piąstka, śmiesznie to wyglądaTez mam lovi, mam 6 różnych smoczków w domu ( każdy z innej firmy) żaden jej nie pasuje. Ona nie wie co ma z nim robić