Augusta89
Fanka BB :)
Za@niemamco
@Misia1418:)
@MellAnia
@Żabka2018
Mam nadzieje że Wy te nie lipcowe ja bym dodała ale niech dziewczyny decydują?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za@niemamco
@Misia1418:)
@MellAnia
@Żabka2018
Mam nadzieje że Wy te nie lipcowe ja bym dodała ale niech dziewczyny decydują?
Możliwe. Ale najlepiej spróbować dietę eliminacyjna i sprawdzić czy będzie poprawa.My po pneumokokach, jakoś daliśmy radę. Mały ma skazę białkową. Czy to możliwe, że jedyny objaw to suche plamki na jednym policzku?
My po pneumokokach, jakoś daliśmy radę. Mały ma skazę białkową. Czy to możliwe, że jedyny objaw to suche plamki na jednym policzku?
No właśnie na podstawie tych suchych plamek ...Jak został zdiagnozowany?
U nas jest podejrzenie alergii ale tez nie mamy dużo objawów, 3 dni temu zaczęłam dietę bezmleczną.
Tak samo myślę, też mam z pepco już spodenki 74Niektore ubranka z Pepco chyba są trochę zaniżone albo mi się wydaje , kupiłam wczoraj spodenki na 74 a wydają się jak 68 z innych firm .
Dwie koleżanki mi ostatnio mówiły, że w rozmiarze 74 dzieci chodzą najdłużej [emoji16]Ja też tak myślę, chociaż mój jest prawie miesiąc młodszy ciekawe czy w jakimś rozmiarze zostanie na dłużej
Ręcznie :O wow....Mi to chyba powinni prad wyłączyć zebym nie siedziala tyle w Internecie , mała śpi po tym szczepieniu . W niedzielę mamy chrzest a mi tak się nic nie chce robić . Muszę ogarnąć trochę dom . Ja będę robić ciasta , moja mama resztę powiedziała że zrobi sałatki przekąski i dania na ciepło . Robimy u nas w domu , bo tylko my chrzestni dziadkowie i moje rodzeństwo łącznie 13 osób i 2 dzieci . W sobotę zrobie 4 ciasta tylko i szyszki jeszcze
wczoraj zamiast spać jak mała usnęła to siedziałam i wycisnelam ręcznie 230 ml mleka z obu piersi mój rekord aż byłam w szoku że tyle
My po pneumokokach, jakoś daliśmy radę. Mały ma skazę białkową. Czy to możliwe, że jedyny objaw to suche plamki na jednym policzku?
ja tez praktycznie od początku na diecie bezmlecznej. W ogóle mój mały jest wrazliwy. Od urodzenia miewał bóle brzuszka, po odstawieniu nabiału bóle były mniejsze. Potem mieliśmy szczepienie, które musieliśmy przełożyć o 2 tyg bo małemu wyskoczyła mega ciemieniucha i na skroniach wysypka (nawet pojawił się płyn surowiczy). Lekarka kazała odstawić wszystkie potencjalne alergeny i przepisała maść (75zl! Byłam w szoku). W tym czasie pękła mu tez szczepionka gruźlicy co tez mogło spowodować nasilenie objawów. Teraz już lepiej z jego twarzą, ciemieniucha tez mniejsza, jednak nigdy do końca nie będę mieć 100% pewności czy to kwestia alergii, łzs czy nadwrażliwości. Po szczepieniu tez zauważyłam nasilenie zmian.Jak został zdiagnozowany?
U nas jest podejrzenie alergii ale tez nie mamy dużo objawów, 3 dni temu zaczęłam dietę bezmleczną.