reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A propos wcześniejszych dyskusji :)
FB_IMG_1540486760206.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1540486760206.jpg
    FB_IMG_1540486760206.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 304
To AZS??? Myślałam że to normalne w tych zdjęciach, czy np szyja, w końcu czasem mleczko się tam uleje i może się lekko odparzac. Moja ma tak samo za uszami i na szyjce...
Za uszami to typowy objaw skóry atopowej przy alergii na bmk. Aleks miał to samo. Odparzenia to nie są bo pilnuje i jak uleje i do sucha wycieram

reklama
O kurcze :/ moja siostra ma atopowe zapalenie skóry i mówi że tylko Emolium jej pomaga. Ja swoją małą tez tym smaruję i myję.
Emolium ma słaby skład. U nas bioderma atoderm. Do kąpieli żel oczyszczająco natkuszczajacy, a do smarowania krem do skóry suchej i atopowej. Widać poprawę duża ze stanem skóry ale i tak zawsze jej coś gdzieś wyjdzie...

Do góry