Augusta89
Fanka BB :)
Dzięki za poparcieMoje zdanie może być tutaj ważne .. hahaha [emoji16] ściągam nim codziennie po 8 razy mleko od trzech miesięcy .. polecam [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za poparcieMoje zdanie może być tutaj ważne .. hahaha [emoji16] ściągam nim codziennie po 8 razy mleko od trzech miesięcy .. polecam [emoji106]
W sedno [emoji106]A propos wcześniejszych dyskusjiZobacz załącznik 910771
Mojej koleżanki córka ma 1,5roku i rozmiar 80 a mój Stanisław jeszcze chwila i będzie miał 74 [emoji15]
To AZS??? Myślałam że to normalne w tych zdjęciach, czy np szyja, w końcu czasem mleczko się tam uleje i może się lekko odparzac. Moja ma tak samo za uszami i na szyjce...U nas dziewczyny się AZS zaczyna...
Pierwsze i oststnie szyja, drugie za uchem, trzecie w zgięciach nad stopą. Ale na nodze to i tak już zagojone... Zobacz załącznik 910759Zobacz załącznik 910761Zobacz załącznik 910762Zobacz załącznik 910763
Ja bym pomyślała, że odparzeniaTo AZS??? Myślałam że to normalne w tych zdjęciach, czy np szyja, w końcu czasem mleczko się tam uleje i może się lekko odparzac. Moja ma tak samo za uszami i na szyjce...
U nas dziewczyny się AZS zaczyna...
Pierwsze i oststnie szyja, drugie za uchem, trzecie w zgięciach nad stopą. Ale na nodze to i tak już zagojone... Zobacz załącznik 910759Zobacz załącznik 910761Zobacz załącznik 910762Zobacz załącznik 910763
Za uszami to typowy objaw skóry atopowej przy alergii na bmk. Aleks miał to samo. Odparzenia to nie są bo pilnuje i jak uleje i do sucha wycieramTo AZS??? Myślałam że to normalne w tych zdjęciach, czy np szyja, w końcu czasem mleczko się tam uleje i może się lekko odparzac. Moja ma tak samo za uszami i na szyjce...
Zawsze przemywam i pilnuje żeby sucho było. To nie odparzenia. Tym bardziej za uszami i na nogach. To wszystko jest sucheJa bym pomyślała, że odparzenia
Emolium ma słaby skład. U nas bioderma atoderm. Do kąpieli żel oczyszczająco natkuszczajacy, a do smarowania krem do skóry suchej i atopowej. Widać poprawę duża ze stanem skóry ale i tak zawsze jej coś gdzieś wyjdzie...O kurcze :/ moja siostra ma atopowe zapalenie skóry i mówi że tylko Emolium jej pomaga. Ja swoją małą tez tym smaruję i myję.