reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Udzielasz się też na lipcowkach prawda ?
Od czasu do czasu bo tam już nikogo nie ma wszystkie chyba przeniosły się na prywatne a tam nie mam dostępu.

Nie chce być uznawana za szpiega także się grzecznie wycofam.
Miłego dnia dziewczyny i zdrówka dla dzieciaczków.
Może kiedyś spotkamy się na staraczkach, jeśli któreś planują więcej dzieci

reklama
Nie wiem kochana [emoji848]
Wlasnie moja tez nie lubi się ubierac, ale do wózka kłaść też nie lubi haha także nie dogodzisz. Ja będę robiła tak jak właśnie napisałam. I myśle, że będzie jej ciepło. Zimą to i tak pewnie 1,5 h to max spacer.
Więcej tego ubierania , rozbierania niż spaceru zima .. nie lubię zimy [emoji30]

Ile dzieci już chodzi w rozmiarze 68? :)
62 wydają się być małe, szczególnie pajace bo jak Kacper wyprostuje nóżki to są naciągnięte a 68 jeszcze za długie :p
Michał wchodzi w 62, 68 za duże jest. Niektóre 62 też za duże [emoji4] tylko, że on jest długi i chudy..[emoji16]
My już wykańczamy pozostałości 62. Body już naciągnięte, bluzy przy małe, spodnie też. Bluzy zakładam na 74, spodnie i body na 68 :)

A jeśli jesteśmy w temacie ubioru.
1.Kupujecie na zimę śpiworek i kombinezon czy jedno ? Mam zamiar kupić taki śpiworek ocieplany
Zobacz załącznik 910582 Zobacz załącznik 910583
i zastanawiam się kombinezon dodatkowo to nie będzie za dużo ?
2.w taką pogodę jak ubieracie maluchy ? Zakładacie już takie grube kombinezony czy jesZcze takie misie i grube koce ? Bo na teraz bym chyba zamówiła taki śpiworek , żeby było cieplej. Zobacz załącznik 910584
Ja mam kombinezon i śpiworek [emoji4] śpiworek taki gruby, zimowy[emoji4]

A ja czekam na męża jak wróci z pracy, żeby mieć auto i po południu cisne do tego sklepu chińskiego shopping zobaczyć za jakaś sukienka na chrzciny bo się w nic nie mieszcze, albo w pepco coś znajdę. I jeszcze jadę do Tesco, może znajdę tam na ciuchach FF dla malego sweterek na chrzciny. No i jeszcze czeka mnie wizyta w Rossmanie bo muszę kupić henne do brwi. Na 9 listopada jestem umówiona na rzęsy metoda 1:1 ale kurde sama nie wiem czy chce mi się tam leżeć prawie 3 godziny.
Też myślę o zrobieniu rzęs. Ale nigdy nie robiłam takich zabiegów więc nie wiem .. boje się wypadania później itp

Aż się nie chce wierzyć ze tak szybko zleciały te 4 miesiące. Cieszę się ze już Michas jest na świecie, bo nie ukrywam ale ciąża była dla mnie stresująca. Szczególnie od momentu leżenia. I już wole to niewyspanie niż ciagłe leżenie :) już dawno chciałam tu coś napisać ale jakoś nie miałam odwagi, ale w końcu się przełamałam
Akurat teraz [emoji16] :D ciekawe która lipcowkach ukrywa się pod tym nickiem :D mam cztery opcje :D

Wiem że mamy już prywatna grupę tutaj ale nawet połowa z dziewczyn tam nie jest i wątpię żeby chciała ,żeby tam reszta dołączyła , my tutaj wszystkie się już znamy tamta reszta na tamtej prywatnej też . Dlatego dobrze by było stworzyć grupę priv nową dla wszystkich tutaj . Nie każdy ma FB wiec tez tak nie bardzo , więc chyba lepiej tutaj na bb to zrobić :) ja ogarniam listę potem wysyłałam na Aniaslu ona zatwierdza dodaje dziewczyny które jej podam czyli wszystkie z nas , i w ciągu 1-2 dni powinna powstać grupa prywatna , tutaj przestajemy pisać a tam sobie kontynuujemy wszystko :)

reklama
A kombinezon ? Też taki gruby ?
No zimowy.kombinezon[emoji4] ja wychodzę z założenia, że jeśli ja zimą ubieram golf kurtkę a czasem pod golf kolejną warstwę i mi jest zimno, a się ruszam, to małemu też będzie zimno. Dlatego kombinezon zimowy i śpiworek. On będzie tylko leżał, więc musi mu być cieplutko[emoji16]

Do góry