reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ty taka odstrzelona na spacer chodzisz A ja jak lump. Puchowka, spodnie dresowe, adidas, czapka...Jak wieśniak jakiś... jakoś mi się nie chce stroic w taką pogodę

Co Ty, żadna odstrzelona :p torebkę to akurat jak kupię jakaś mniejsza, a mam tylko 3 takie łącznie z tą to po prostu nosze ją wszędzie zawsze, niezależnie czy ubiorę dres czy jeansy [emoji3]
a po prostu wczoraj mój przyniósł z piwnicy wszystkie już ciepłe kurtki, czapki, skarpetki itd to dziś ubrałam „futro”, bo druga kurtka w praniu się suszy dziś i dlatego. Także to przez to „futro” wyglada niby, że się wystroiłam, a ubrałam to co miałam pod ręka i to co mam [emoji28][emoji3]

reklama
Ja tak samo :D nawet sincow pod oczami nie maskuje tylko wychodzę. Teraz przynajmniej jest zimno i mogę czapkę założyć na moje nieogarniete włosy:D

Ej no dziewczyny, ja też nieumalowana chodzę [emoji3] brwi niezrobione, nic na twarzy oprócz kremu nie używam z ziaji i tylko włosy ogarniam tzn czeszę w warkocz i czapkę narzuciłam na głowę też, bo wieje bardzo. To wszystko przez to „futro”, a kupiłam je w ciucholandzie za grosze [emoji23] i teraz mogę się maskować i byle co zarzucę, a wszyscy pomyślą, że się stroje na spacer, a mi po prostu jest cieplutko i wygodnie i kocham te spojrzenia jak niektórzy patrzą i myślą, że mam z prawdziwego zwierza na sobie to i niewidomo jaka „Pani” ze mnie, a ja często w ciucholandzie się ubieram i takie perełki znajduje. Oczywiście w życiu nie zalozylabym na siebie prawdziwego futra [emoji34][emoji36]

Ja ubieram tylko to, w co się mieszczę po ciąży czyli legginsy i tuniki :D

Ja już dawno po powrocie ze szpitala robiłam porządki odzieżowe i poodkladalm to w co nie wchodziłam, a teraz już biodra mi się zmniejszyły i schudłam znowu. Ale pretekst mam żeby dokupić na zimę jeszcze 2 pary spodni normalnych, bo tak to tez mam te legginsy ciążowe, ale one już za cienkie na dwor i 2 pary spodni normalnych i nic [emoji52]

reklama
Do góry