reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Pamiętaj ze laktatorem zawsze ściągniesz mniej niż zjada Kornelia, także skoro dziewczyna rośnie i wali kupki;) to znaczy ze mleko jest.
Ty podgrzewasz mleko z piersi? Z tego co się orientuje to mleka się nie podgrzewa bo traci wartości odżywcze ma być po prostu w temp pokojowej.

No często siusia i kupki tez są także musi przybierać, ale dokadnie to we wtorek się dowiemy ile już waży, aż mnie skręca z ciekawości [emoji38][emoji86]
Kurcze, tak lekko podgrzałam, bo chciałam żeby miała ciepłe lekko [emoji23][emoji23][emoji23] mądra ja hah. Tego nie wiedziałam, ale będę już wiedziała i nie zrobie tak [emoji4]

Pamiętaj ze laktatorem zawsze ściągniesz mniej niż zjada Kornelia, także skoro dziewczyna rośnie i wali kupki;) to znaczy ze mleko jest.
Ty podgrzewasz mleko z piersi? Z tego co się orientuje to mleka się nie podgrzewa bo traci wartości odżywcze ma być po prostu w temp pokojowej.

Czyli jak ściągnę laktatorem, włożę do lodówki i po paru godzinach wyciągnę to czekać aż samo w temp pokojowej się ogrzeje? [emoji28]

Dziewczyny, moja mala ma odparzenie juz dluzszy czas,co prawda jest juz duzo mniejsze niz wczesniej i jej nie szczypie ani nie swedzi.. bo jest spokojna.. :/ nie pomaga linomag zwykly i z tlenkiem cynku ,nie pomagaja kapiele krochmalowe i maka ziemniaczana,takze zmiana pieluch na inne i juz na rozm 3, na nic sie zdala, wietrze pupcie tez i nic,pupke tez myje pod biezaca woda.. co moge jeszcze stosowac slyszalam o tym betapfenie(czy jakos tak)..
U nas pomogła dopiero maść pięciornikowa z ziai. A też mieliśmy problem już duży :)

No zwazylam ja wczoraj u lekarza ale w pampersie, bodach, bluzie, rajstopkach i spodniach , ważyła 6300/6500 bo się ruszała. A miesiąc temu na szczepieniu nie wiem kurcze właśnie ile bo nie zapisane. :// A twoja ile waży ? Wydaje mi się , że ważyła wtedy jakieś 5300, około.

Nie zapisują Ci do książeczki wagi i ogólnie tych wszystkich pomiarów?

Wow to super ceny tam maja w takim razie :) no właśnie im więcej razy się robi keratynę na włosy tym później lepszy efekt, bo lepiej się wchłania we włosy, dłużej trzyma :)

No nie używam, bo nie mam nawet kiedy żeby potrzymać tą odżywkę z 10 min na tych włosach żeby w ogóle cokolwiek „wypiły”. Ale mam taki olejek na włosy i jak są suche to czasami nakładam na całe troszkę i też to jakaś pielęgnacja. A tak to nie mam problemów z rozczesywaniem. O ile mam na to czas [emoji28]
Ceny spoko i bardzo szybko robia, bo po godzinie byłam gotowa, a normalnie 2-2,5h. Oszczędność czasu i pieniędzy. Oby go nie zamknęli :p

reklama
Do góry