reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dobra dziewczyny moje dzieci już u siebie w łóżkach dłuższą chwilę to i czas żeby w końcu matka poszła coś się przespać zanim żarłok obudzi się do cyca [emoji173]️
Życzę Wam spokojnej nocy [emoji8]
No i mniej czasu na forum, a więcej z dziećmi, bo dzieci rosną w niesamowitym tempie i za niedługo nie będą takie malutkie i już nie będą aż tak bardzo jak teraz potrzebowały naszej bliskości, więc póki można korzystajcie z tego czasu do oporu [emoji173]️ dobranoc [emoji173]️Zobacz załącznik 910249

Kolorowych snów [emoji5][emoji56]

reklama
Dziewczyny moje nie reagujcie na te irytujące wpisy to się w końcu co niektórym znudzi jak zobaczą że żadnej z nas to nie rusza. Bo mnie nerwy powoli biorą że na naszym forum takie cyrki. Ja chcę czytać nasze wpisy dot naszych dzieci a jak komuś się nudzi to niech sobie czyta i się uczy na pamięć naszych wpisów jak lubi.
Dobranoc
Dokladnie..

paracetamol w czopkach na wypróżnienie [emoji173]

Dałam paracetamol w dniu gdy mała była po szczepieniu, bo była po przebudzeniu bardzo marudna i płakała z 30 minut, więc sądziłam, że coś jej dolega z brzuszkiem, a on jest również przeciwbólowy, więc mało mnie interesuje takie Twoje szczekanie jak teraz :)
Krzywdy jej tym czopkiem nie zrobiłam, a i przy okazji później się wypróżniła także coś Ci nie wyszło.

Ale miło jakie to wy jesteście zaangażowane w każdy nasz post i pamiętliwe, teraz nie uwierzę, że przyszłyscie tu bronić kolezanke, bo celowo prowokujecie i uważacie się za kogoś lepszego od nas, krytykując postępowanie nasze, a same co robicie? ;)

I tak na marginesie to biedne te wasze dzieciaczki skoro wy tyle czasu spędzacie z nosem w telefonie.. bo ogarniać 2 fora naraz i to jeszcze nie te swoje to jakiś kosmos jak dla mnie.

Ale nie nie nie, wróć, przecież wy to te idealne i nieomylne mateczki.. i wszystko robicie tak jak trzeba. Szkoda tylko, że jedno wielkie [emoji90][emoji90][emoji90][emoji90] wam do tego co każda z nas robi i jak robi. Nie wy jesteście od oceniania naszych poczynań względem naszych dzieci, bo uwaga to są NASZE dzieci i każda z nas kocha swoje maleństwo do szaleństwa i chce dla niego jak najlepiej.
Jak widać wy zamiast się zająć swoimi to wolicie tutaj nam uprzykrzać życie.
To wy finalnie pokazujecie jakie jesteście płytkie i niedojrzałe. Kultury rodzice chyba tez nie nauczyli, bo skoro jesteście tutaj na chama i nikt was tu nie chce to sie wctakiej sytuacji podwija ogon i spieprza do siebie :)

Ja mam problem z tymi rozmiarami bo muszę każdą sztukę i tak na oko ocenić czy jest dobra czy już za mała. Bo nieraz na metce 68 a mniejsze niż 62 i odwrotnie. Mój mały już od jakiegoś czasu w 68 bodziaki wchodzi ale np polspiochy jeszcze 56 dobre ☺ śpioszków miałam sporo a w sumie mu nie zakładałam bo wygodniej mi do przebierania jak ma body plus polspiochy albo pajaca.
Dzisiaj taka pogoda do spania była ☺

Mój to nadal wchodzi w rozmiar 56. 62 to na niego jeszcze za duże. Ale Wam rosną te dzieciaki.

Jak dziecko mi się uspalo o 21 tak ja spać nie mogę. Boże co za ironia losu...:(

No ja nie wiem kto tu dziecko czopkami faszerował jak płakało...
Mniejsza o to...
Chciałbym Wam przypomnieć, że piszecie na forum publicznym, otwartym dla każdego. Każdy może wejść i zostawić swoje zdanie. A wulgarne teksty i wyzywiska typu s**i itp. to już jest karalne. Nie pozwolę sobie aby jakąś panna/kobieta/gimnazjalistka dorosła lub nie mnie w taki sposób obrażała. Wstawiacie tu, podkreślam, na publicznym forum zdjęcia Wasze i Waszych dzieci i doprawdy myślicie, że jesteście anonimowe? Piszecie jak nie podałyscie jedna czy druga dochodu partnera i ciagniecie 500+. Kobiety... Opanujcie się. Bo całkiem poważnie może być dość niemiły finał

Faszerowałam? Weź może otwórz okno i przewietrz głowę, bo coś Ci się już fiksuje kobieto ;)

Nie Ty jesteś pediatra mojej córeczki żeby mi mówić jak mam postepowac. Nie faszerowalam jej czopkami i nie wymyślaj już. Dostała wtedy gdy trzeba było i nie Tobie to oceniać, bo chyba nie masz studiów z medycyny żeby się wymądrzać?

Żegnamy już Was czule [emoji77][emoji77][emoji1375]

I takie głupie i straszne myśli będziesz miała już do końca swojego życia [emoji23] bo Kornelka już zawsze będzie Twoja córeczką [emoji173]️

To prawda [emoji173]️ coś w tym jest, że gdy zostaje się mamą to już zawsze sen jest czujny i niespokojny, bo nawet jak maleństwo będzie już większe i bardziej samodzielne to znowu będzie więcej obaw o nie [emoji4]

widze ze kolor wlosow w Twoim przypadku to nie przypadek...wystarczy byc dobrze zorganizowana...spróbujcie to nie boli [emoji6]

[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] to już wole być niezorganizowana niż być jak wrzód na dupsku i pojawiać się tam gdzie mnie nie chcą i wręcz wypraszają.

ŻEGNAMY [emoji85]

reklama
Wiesz, że jak to wysłałem to się zastanowilam, że tak może ktoś pomyśleć (Nie nam na myśli Ciebie:) ) l. Zdaję sobie sprawę z tego, zecto jest publiczne forum, każdy może czytać tylko zastanawiam się pi co? Ja ledwo mam czas udzielac się na tym forum a co dopiero gdzie indziej.

Dokładnie tak. Ja forum traktuje jako odskocznie i miejsce gdzie można pogadać o różnych sprawach, zreszta mam duży sentyment, bo rok temu dowiedziałam się, że jestem w kolejnej ciąży po tamtej nieudanej i zabiegu i tak się cieszyłam jak się znowu udało, że musiałam gdzieś przynależeć gdzie będę miała z kim pogadać o podobnych sprawach :) i nie sądziłam, że tak długo tutaj będziemy aktywne a tu proszę :)

Do góry