reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam :happy2: Też jestem mamą sierpniową i od czasu do czasu Was podczytuje :-) :) Nie chcę się wtrącać w Wasze rozmowy bo Wy się już trochę ,,znacie,, ale jak będę mogła czasami jakoś pomóc, coś podpowiedzieć to chętnie :) Bardzo fajne jest to, że tak się razem trzymacie i wspieracie;) Pozdrawiam wszystkie mamy i Wasze dzieciaczki;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamy:happy2:Też jestem mamą sierpniową, 13 sierpnia urodziłam córcię Maję i od czasu do czasu was podczytuje bo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy:-) :) Nie chcę się wam wtrącać w wasze rozmowy bo wy się już trochę znacie ale jak będę mogła czasami jakoś pomóc, coś podpowiedzieć to chętnie o ile moje dziecię mi pozwoli:wink: Nie zamierzam tu nikogo krytykować ani oceniać tym bardziej, że jestem nowa hihi Bardzo mi się podoba to, że tak się fajnie razem trzymacie i wspieracie;) pozdrawiam wszystkie mamy i wasze fajniutkie dzieciaczki;)
Witaj :) moja Maja tez miała przyjść na świat 13 sierpnia [emoji23]
Koniec końców urodziła się 28 lipca, ale zostałam z sierpniowkami że względu na atmosferę :) witamy :*

Dałam paracetamol w dniu gdy mała była po szczepieniu, bo była po przebudzeniu bardzo marudna i płakała z 30 minut, więc sądziłam, że coś jej dolega z brzuszkiem, a on jest również przeciwbólowy, więc mało mnie interesuje takie Twoje szczekanie jak teraz :)
Krzywdy jej tym czopkiem nie zrobiłam, a i przy okazji później się wypróżniła także coś Ci nie wyszło.

Ale miło jakie to wy jesteście zaangażowane w każdy nasz post i pamiętliwe, teraz nie uwierzę, że przyszłyscie tu bronić kolezanke, bo celowo prowokujecie i uważacie się za kogoś lepszego od nas, krytykując postępowanie nasze, a same co robicie? ;)

I tak na marginesie to biedne te wasze dzieciaczki skoro wy tyle czasu spędzacie z nosem w telefonie.. bo ogarniać 2 fora naraz i to jeszcze nie te swoje to jakiś kosmos jak dla mnie.

Ale nie nie nie, wróć, przecież wy to te idealne i nieomylne mateczki.. i wszystko robicie tak jak trzeba. Szkoda tylko, że jedno wielkie [emoji90][emoji90][emoji90][emoji90] wam do tego co każda z nas robi i jak robi. Nie wy jesteście od oceniania naszych poczynań względem naszych dzieci, bo uwaga to są NASZE dzieci i każda z nas kocha swoje maleństwo do szaleństwa i chce dla niego jak najlepiej.
Jak widać wy zamiast się zająć swoimi to wolicie tutaj nam uprzykrzać życie.
To wy finalnie pokazujecie jakie jesteście płytkie i niedojrzałe. Kultury rodzice chyba tez nie nauczyli, bo skoro jesteście tutaj na chama i nikt was tu nie chce to sie wctakiej sytuacji podwija ogon i spieprza do siebie :)
Otóż to :)

Witam wszystkie mamy:happy2:Też jestem mamą sierpniową, 13 sierpnia urodziłam córcię Maję i od czasu do czasu was podczytuje bo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy:-) :) Nie chcę się wam wtrącać w wasze rozmowy bo wy się już trochę znacie ale jak będę mogła czasami jakoś pomóc, coś podpowiedzieć to chętnie o ile moje dziecię mi pozwoli:wink: Nie zamierzam tu nikogo krytykować ani oceniać tym bardziej, że jestem nowa hihi Bardzo mi się podoba to, że tak się fajnie razem trzymacie i wspieracie;) pozdrawiam wszystkie mamy i wasze fajniutkie dzieciaczki;)
Hej :) fajnie , że się ujawnilas :) gratuluję córeczki ❤️

I scielam te włosy [emoji23] było tak jak na pierwszym a jest tak jak na drugim :DZobacz załącznik 910143Zobacz załącznik 910144
Piękna zmiana ❤️ Ja tez o tym myśle, ale mężowi się ten pomysł nie bardzo podoba... A ja pewnie będę zalowac jak zwykle :p ale z drugiej strony moje włosy są zniszczone, mimo ze będąc w Polsce podcinalam, to przydałoby się im więcej ściąć. Może się skuszę przy kolejnym urlopie w PL.

Piszecie, ze Wam sie włosy mniej przetłuszczaja, ja natomiast musze częściej myc. Może to efekt zabiegu keratynowego, który robiłam ostatnio, ale przynajmiej umyje, wysusze i nic nie musze więcej robic. Czuje także, ze mój organizm jest osłabiony. Włosy nie wypadają jeszcze, ale np zrobił mi się jęczmień na oku i jest tak uciążliwy, najchętniej bym go wydrapała :/ Wy tez czujecie, ze Wasze organizmy są slabsze po porodzie?

reklama
Do góry