Prosta, nieskomplikowana i łatwa do odtworzenia... Ot cała Klaudia. Na innych wątkach piszą co się tu wyczynia. Żenujące to są dziecinko Twoje odzywki i sytuacje czy też anegdoty, które przytaczasz tutaj aby komuś dokuczyć.Uważaj bo dojdziesz z tego wszystkiego. [Emoji23] kończę ta zenujaca rozmowę , dobranoc !!
reklama
G
gosc12
Gość
Od mojej córki to tak ładnie Ci powiem. Odwal się zajmij się swoim dzieckiem. Współczuję mu takiej matki naprawdę ..Nie zaśniesz na pewno, po takich mlecznych rewolucjach jakie fundujesz córce raczej ci nie da [emoji4]
G
gosc12
Gość
Tak zrobię Prosze Pani ![emoji23]Humoru! Następną wypłatę (o ile dojedzie cała w gaciach) przeznacz na edukację.
martaaa515
Fanka BB :)
No jest bardzo biedne, wyobraź sobie że nie śpi nawet na poduszcze! Taka jestem wyrodna.Od mojej córki to tak ładnie Ci powiem. Odwal się zajmij się swoim dzieckiem. Współczuję mu takiej matki naprawdę ..
G
gosc12
Gość
To czytasz nie tylko nas ? Masakra. Zajmij się dzieckiem a nie po wszystkich forach skakasz wiedziałam , że wpadniesz. Tylko Ciebie tu brakowało. Co za zaszczyt [emoji23]Prosta, nieskomplikowana i łatwa do odtworzenia... Ot cała Klaudia. Na innych wątkach piszą co się tu wyczynia. Żenujące to są dziecinko Twoje odzywki i sytuacje czy też anegdoty, które przytaczasz tutaj aby komuś dokuczyć.
G
gosc12
Gość
Może spać nawet na podłodze. Wiesz gdzie to mam ?No jest bardzo biedne, wyobraź sobie że nie śpi nawet na poduszcze! Taka jestem wyrodna.
martaaa515
Skakasz [emoji37][emoji122][emoji433][emoji375]To czytasz nie tylko nas ? Masakra. Zajmij się dzieckiem a nie po wszystkich forach skakasz wiedziałam , że wpadniesz. Tylko Ciebie tu brakowało. Co za zaszczyt [emoji23]
Karla88
To wróć do poprzednich postów , a najlepiej do swojego forum lubisz u nas przebywać co ? fajnie tu u nas miło nam [emoji173]️
Bardzo fajnie nie powiem nie trzeba serialu oglądać żadnego telenowela z kiepskimi odc
Bo jak jesteś taka mądra to może poprzypominamy sobie jak u nas na forum błyszczałas ... pisalas u nas poszłaś obrażona bo
Ktoś zauważył jak zaczynasz się gubić przyszłaś tu zaczęłaś to samo pisać tylko znów zaczęłaś się gubić w swoich opowieściach życiowych
Szkoda ze koleżanki jeszcze się nie zorientowały [emoji6]
G
gosc12
Gość
Oh. Skaczesz. Lżej Ci teraz ? [Emoji23]Skakasz [emoji37][emoji122][emoji433][emoji375]
reklama
Nie wpadłam do Ciebie moja droga, nie zasługujesz na moją uwagę... więc sobie nie pochlebiaj.To czytasz nie tylko nas ? Masakra. Zajmij się dzieckiem a nie po wszystkich forach skakasz wiedziałam , że wpadniesz. Tylko Ciebie tu brakowało. Co za zaszczyt [emoji23]
A i pisze się skaczesz a nie skakasz[emoji1][emoji1][emoji1]no ale co ja się gimnazjalistki czepiam...