reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hyhy luzik Klaudia ;) widzisz duzo osob nierozumie i idzie przez swiat tak jak każą jej inni ludzie ;) czyli inaczej mowoac,zyja tak jak mowia w ksiazkach,czasopismach itd ;)mi to kolo pisi lata czy ktos akceptuje moj sposob wychowania dziecka czy nie ;)
Wychowanie dziecka a robienie mu krzywdy to duuuuża różnica, pragnę zauważyć [emoji6]

reklama
Wyprobowalam metodę 3/5/7 jak poplakiwala to nie wchodzilam jak się już wydarla to wchodzilam dałam smoka poglaskalam po główce i juz się uspakajala to znowu odeszlam i zasypiala . A teraz odkładam i przeważnie od razu zasypia. Na wieczór jak juz jest bardziej marudna to znowu idzie w ruch ta metoda
Przyjedzie K to będziemy próbować. Może nam się uda pogodzić ja z łóżeczkiem :)
Oby poszło tak gładko jak z twoja księżniczka ❤️

Dziewczyny pisałam Wam że będę kupowała tą mate 5w1 z Tiny love.
Oczywiście używana bo cena nowej to masakra [emoji23]
Ale polecam :) my mamy typowa różowa dla dziewczynki ale jest Tez zielona taka uniwersalna :) z pozytywką podobna do tej w leżaczku. Mnóstwo wiszących zabawek, szeleszczace elementy. I fajnie bo pozytywke można w dół przesunąć jako mobilizator do podnoszenia główki w pozycji na brzuszku :) Zobacz załącznik 910217Zobacz załącznik 910218
Jak jest duża ? My chcemy kupić taką która później można przerobić na basen z kulkami :)

A uwierz , że będę skoro sprawia Ci to tyle radości ! [Emoji23] mi by się nie chciało czytać co u ciebie , ale widocznie masz bardzo nudne życie skoro interesuje Cię moje az tak :D czytaj czytaj :D haha

No mamy nudne życie dzieci grzeczne, jedzą spia my zrelaksowane cieszymy się z macierzyństwa [emoji4] siedząc cały dzień na forum i gadajac sobie jak nam dobrze

Dobra dziewczyny skończcie dyskusje :D zajmijcie się swoimi wątkami [emoji23]
Ja ostatnio naszego nie mam czasu na bieżąco śledzić, a co dopiero inne.

Poza tym jak już któraś tu napisała.
I czego się nauczyłam będąc już od 4 lat matką.
Każda wychowuje swoje dziecko jak uważa i nikomu nic do tego. Zajmijcie się swoimi dziećmi, a nie mówicie jak wychowywać cudze..
Tym bardziej że niektóre z Was dopiero zaczęły 'przygodę' bycia mamą i zobaczycie ŻADNA Z WAS NIE JEST NIEOMYLNA. A wiedzą z internetow ma niewiele wspólnego z rzeczywistym życiem :)
Także już skończcie i lipcówki i sierpniowki te dyskusje na forum bo to i tak niczego nie wnosi :)
Proponuję wyłączyć forum i spędzić czas z dziećmi :)
Madre slowa ;) ja mamą jestem od 14 lat ;) i musze przyznac ze corka intelektem przewyzsza niektore osoby na tym forum ;)

reklama
Do góry