reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też myję codziennie [emoji16] Tak już się przyzwyczaiłam i inaczej czuję się jakaś taka brudna [emoji16] Ale wiem, że to mój schiz

Rozumiem [emoji5][emoji4] hah oj tam, schiz nie schiz, ale tak jak mówisz przyzwyczajenie jest i skóra głowy też się przyzwyczaja do tego i gdybys już nie umyła te 2 dni to by się przetłuscila. Ja mam w ogóle jakieś dziwne te włosy, nawet po tych 6 dniach nie ma jakiegoś smalcu hah [emoji23]

reklama
Ja nie miałam jak [emoji20] bo czekałam do 14 aż mój odespi po nocce, bo kładzie się tak o 7 no i musieliśmy zjesc obiadek, wyszedł z psem i tak czas leci. Ale jutro znowu ma padać do południa i po południu niby nie także jest duża nadzieja na spacerek i to nawet i 2 h wykorzystamy [emoji4]
My przez katary siedzimy w domu. Tym bardziej że niedziela chrzciny Maje i muszę dzieciaki dokurować.

Haha ta nie wyzyta która musi gwałcić swojego faceta bo on nie ma na nią zbytnio ochoty [emoji23] bez urazy OLA. Wy zawsze mówicie co myślicie więc ja też trzymać języka za zębami nie będę :D
Klaudia życzę Ci tylko żeby Twoje biedne dziecko miało więcej komórek mózgowych niż Ty, ale o to akurat nietrudno. Tak amebowego (sorki ameby) toku rozumowania w życiu nie widziałam.

KatiNails bardzo ładnie Ci w tych włosach :) wyglądasz dojrzalej :) dziś też zastanawiałam się nad tym co z włosami zrobić i w sumie zastanawiałam się nad taką długością jak Ty ale ja mam cienkie pióra i nie będzie to dobrze się trzymać a w deszcz kręcą się każdy w inną stronę. Zaś długie obciążają tak cienkie włosy że mam przy głowie uklep :/ nie dogodzisz.

Co tu się znowu narobiło ? Znowu jakieś spory :)

Ja już małą wykąpałam, położyłam spać i jem kolację sobie. Wieczór to taka trochę jedyna chwila dla siebie.

KatiNails bardzo ładnie Ci w tych włosach :) wyglądasz dojrzalej :) dziś też zastanawiałam się nad tym co z włosami zrobić i w sumie zastanawiałam się nad taką długością jak Ty ale ja mam cienkie pióra i nie będzie to dobrze się trzymać a w deszcz kręcą się każdy w inną stronę. Zaś długie obciążają tak cienkie włosy że mam przy głowie uklep :/ nie dogodzisz.

Co tu się znowu narobiło ? Znowu jakieś spory :)

Ja już małą wykąpałam, położyłam spać i jem kolację sobie. Wieczór to taka trochę jedyna chwila dla siebie.
Kochana ja mam podobnie z włosami co Ty :) ale miałam już tak zniszczone włosy że jednak postanowiłam ściąć :)

Chciałabym tak [emoji16] jak sobie przypomnisz jak tego dokonujesz to daj znać :D
Wyprobowalam metodę 3/5/7 jak poplakiwala to nie wchodzilam jak się już wydarla to wchodzilam dałam smoka poglaskalam po główce i juz się uspakajala to znowu odeszlam i zasypiala . A teraz odkładam i przeważnie od razu zasypia. Na wieczór jak juz jest bardziej marudna to znowu idzie w ruch ta metoda

Dziewczyny pisałam Wam że będę kupowała tą mate 5w1 z Tiny love.
Oczywiście używana bo cena nowej to masakra [emoji23]
Ale polecam :) my mamy typowa różowa dla dziewczynki ale jest Tez zielona taka uniwersalna :) z pozytywką podobna do tej w leżaczku. Mnóstwo wiszących zabawek, szeleszczace elementy. I fajnie bo pozytywke można w dół przesunąć jako mobilizator do podnoszenia główki w pozycji na brzuszku :)
IMG_20181023_193526.jpg
IMG_20181023_194016.jpg

Załączniki

• IMG_20181023_193526.jpg
    IMG_20181023_193526.jpg
    72 KB · Wyświetleń: 464
  • IMG_20181023_194016.jpg
    IMG_20181023_194016.jpg
    73,4 KB · Wyświetleń: 466
@olaaa7 a Ty jak "nie lubisz" to nie oglądaj skoro cie tak razi co robi Ewa :) proste :)
Hyhy luzik Klaudia ;) widzisz duzo osob nierozumie i idzie przez swiat tak jak każą jej inni ludzie ;) czyli inaczej mowoac,zyja tak jak mowia w ksiazkach,czasopismach itd ;)mi to kolo pisi lata czy ktos akceptuje moj sposob wychowania dziecka czy nie ;)

reklama
Dziewczyny pisałam Wam że będę kupowała tą mate 5w1 z Tiny love.
Oczywiście używana bo cena nowej to masakra [emoji23]
Ale polecam :) my mamy typowa różowa dla dziewczynki ale jest Tez zielona taka uniwersalna :) z pozytywką podobna do tej w leżaczku. Mnóstwo wiszących zabawek, szeleszczace elementy. I fajnie bo pozytywke można w dół przesunąć jako mobilizator do podnoszenia główki w pozycji na brzuszku :) Zobacz załącznik 910217Zobacz załącznik 910218

Zosia w leżaczku już prawie się nie mieści a i bujać się też już nie chce bo za ciężka jest :D

Do góry