G
gosc12
Gość
To po co czytacie ? Nie rozumiem. Zajmijcie się swoimi dziećmi a od naszych sierpniowych idwalcieDouczyc a przepraszam czego ??? Biedne dzieci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To po co czytacie ? Nie rozumiem. Zajmijcie się swoimi dziećmi a od naszych sierpniowych idwalcieDouczyc a przepraszam czego ??? Biedne dzieci
No popatrz a myślałam że to ty jesteś tą wszechwiedząca [emoji23]To chyba ta jedna z wszechwiedzących kłótliwych lipcowek![]()
Dzięki Kasiu :* najwięcej mają do powiedzenia osoby które najmniej wiedzą a pewne rzeczy wyrywają z kontekstu.Ja tam Olę lubięznamy się ze staraczek
Nie wiem jak na lipcowkach bo nie sledzilam ale na staraczkach nie była klotliwa i wszechwiedzaca![]()
To że nie potrafisz odróżniać czegoś co kto mówi z przymrużeniem oka od tego na serio to już twój problem.Haha ta nie wyzyta która musi gwałcić swojego faceta bo on nie ma na nią zbytnio ochoty [emoji23] bez urazy OLA. Wy zawsze mówicie co myślicie więc ja też trzymać języka za zębami nie będę![]()
Karla do co niektórych i tak nic nie dotrzeZdecydowanie za mało byłyście żebyście się tak wypowiadały ...
Wchodząc na wasz wątek można się za głowę złapać co niektóre z was robią dzieciom i nie ważne czy to lipcowka czy styczniowka
Niektóre z was powinny chyba iść na kurs co w jakim wieku dziecko może ...
Karla popieram. Te wszystkie historie Klaudii są grubymi nićmi szyte. Już sama się gubi co mówi.Klaudia a ty swojemu lepiej porządne majtki kup żeby zmów mu kasy nie ukradli albo gorzej zgwałcili [emoji33]
Strasznie puste to
To nie wchodzcie i nie czytajcie. Chyba że macie za nudny swój wątek genialnych super lipcowek i czytacie nas na bierzaco żeby się douczyć .![]()
Hahahaha , zazdrosna jak ch*j chyba skoro na temat pieniędzy zaczęłaś temat [emoji23]
Dokładnie. Dodają oceny, komentują nasze wychowanie dzieci, a nawet pamiętają co się u kazdej z nas w życiu dziejeA mi by się nie chciało czytać tyle forum na raz ...
Dziewczyny z innych wątków , chyba macie mnóstwo czasu skoro nas czytacie tak dokładnie![]()
Ja , jak w ciąży miałam czas i z ciekawości czytałam inne wątki ( to jak wiadomo zabronione nie jest ) to jednak nie miałam czelnośći wpied*alać się w czyjąś rozmowę nawet jak ktoś bez sensu coś pisał , bez urazy![]()
Klaudia, widzę że chyba książki się piszą na twój temat [emoji16][emoji16] pisz nam tutaj jaką kupkę miałaś dzisiaj , koleżanki będą mieć więcej info do zakodowania na twój temat [emoji16]To nie wchodzcie i nie czytajcie. Chyba że macie za nudny swój wątek genialnych super lipcowek i czytacie nas na bierzaco żeby się douczyć .![]()
Sierpniowki nie sa tak fałszywe jak wy. Jak coś źle robię to wyjaśniają nie narzucają i nie wyzywają przy tymDouczyć? Hahahaha niby czego? Jak uniknąć pogryzienia dziecka przez biedronki czy jak sadzać swoje 3miesieczne dziecko.. Z tego co widzę Ty pierwsza zaczęłaś rzucać nazwami.. A wy dziewczyny same przemyślcie zachowanie swojej koleżanki bo jeszcze na was się pogniewa, odejdzie na inną grupę i będzie pisać jakie to wy nie jesteście [emoji112]
Napiszę tyle : HAHAHAHAHAHAH !No popatrz a myślałam że to ty jesteś tą wszechwiedząca [emoji23]
Dzięki Kasiu :* najwięcej mają do powiedzenia osoby które najmniej wiedzą a pewne rzeczy wyrywają z kontekstu.
To że nie potrafisz odróżniać czegoś co kto mówi z przymrużeniem oka od tego na serio to już twój problem.
Mój facet przynajmniej jest przy mnie a nie wyjeżdża za pracą bo ma leniwa babę która tylko wydaje jego kasę.
Karla do co niektórych i tak nic nie dotrze
Karla popieram. Te wszystkie historie Klaudii są grubymi nićmi szyte. Już sama się gubi co mówi.
Ewka !! Masz tu specjalistki !! Chodź się doucz ! [Emoji23]Dziewczyno czego się douczyć ??? Jak niespełna 3 mc dziecko sadzać ??
Was nie trzeba czytać na bieżąco wystarczy wejść przypadkiem a parodia taka ze hohoh
I masz racje jesteśmy genialne