reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Haha ta nie wyzyta która musi gwałcić swojego faceta bo on nie ma na nią zbytnio ochoty [emoji23] bez urazy OLA. Wy zawsze mówicie co myślicie więc ja też trzymać języka za zębami nie będę :D

Klaudia a ty swojemu lepiej porządne majtki kup żeby zmów mu kasy nie ukradli albo gorzej zgwałcili [emoji33]

Strasznie puste to

Klaudia a ty swojemu lepiej porządne majtki kup żeby zmów mu kasy nie ukradli albo gorzej zgwałcili [emoji33]

Strasznie puste to
Puste ale Twoja wypowiedź nie na lepszym poziomie. Nie wiem o co Wam poszło ale nie ciągnijcie takich spraw na wątku :)

Zdecydowanie za mało byłyście żebyście się tak wypowiadały ...

Wchodząc na wasz wątek można się za głowę złapać co niektóre z was robią dzieciom i nie ważne czy to lipcowka czy styczniowka

Niektóre z was powinny chyba iść na kurs co w jakim wieku dziecko może ...
To nie wchodzcie i nie czytajcie. Chyba że macie za nudny swój wątek genialnych super lipcowek i czytacie nas na bierzaco żeby się douczyć . :D

A mi by się nie chciało czytać tyle forum na raz ...
Dziewczyny z innych wątków , chyba macie mnóstwo czasu skoro nas czytacie tak dokładnie ;)
Ja , jak w ciąży miałam czas i z ciekawości czytałam inne wątki ( to jak wiadomo zabronione nie jest ) to jednak nie miałam czelnośći wpied*alać się w czyjąś rozmowę nawet jak ktoś bez sensu coś pisał , bez urazy :)

reklama
To nie wchodzcie i nie czytajcie. Chyba że macie za nudny swój wątek genialnych super lipcowek i czytacie nas na bierzaco żeby się douczyć . :D
Douczyć? Hahahaha niby czego? Jak uniknąć pogryzienia dziecka przez biedronki czy jak sadzać swoje 3miesieczne dziecko.. Z tego co widzę Ty pierwsza zaczęłaś rzucać nazwami.. A wy dziewczyny same przemyślcie zachowanie swojej koleżanki bo jeszcze na was się pogniewa, odejdzie na inną grupę i będzie pisać jakie to wy nie jesteście [emoji112]

Do góry