E
Ewka34
Gość
Dzieki irokezik jest od urodzenia i nie chce jej klapnąc ,nawet po umyciuJaka cwaniara mała, fajny Irokezik [emoji16][emoji1376]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki irokezik jest od urodzenia i nie chce jej klapnąc ,nawet po umyciuJaka cwaniara mała, fajny Irokezik [emoji16][emoji1376]
@olaaa7 a Ty jak "nie lubisz" to nie oglądaj skoro cie tak razi co robi Ewa prosteDziekuje.. Wiki tez szybko zaczela Michasia chce jej chyba dorownac ona generalnie nie siedzi bez podparcia czyli poducha z tylu,poduchy po bokach albo jedna duza poducha no i moje palce.. trzymam je tak aby mala nie obciazala zbytnio kregoslupa czyli u gory ,a ona trzyma mnie zobacz i tak siedzi z 2 minuty Zobacz załącznik 910137
Jak ślicznieI scielam te włosy [emoji23] było tak jak na pierwszym a jest tak jak na drugim Zobacz załącznik 910143Zobacz załącznik 910144
Tez sobie zazdroszczę, w szczególności przy dziecku małym teraz hah no i szampon jak ekomicznie zużywany [emoji23][emoji23] 4 razy w miesiącu i po sprawie
Ja wcześniej myłam co 4 dni włosy i też było okej, tak przyzwyczaiłam po prostu skórę głowy i włosy i udało się [emoji1303][emoji5]
A moja już inaczej nie usnie.. narobiłam sibie [emoji23] w ogóle dzisiaj pół dnia na łóżku zabawy ale pół dnia na rękach usypiania , przysypiania. Dobrze, że obiad zdążyłam zrobić i wysprzątać cały dom chociażA to moja na rękach nie zaśnie haha
Leży i patrzy i zamyka oczka otwiera zamyka otwiera i w końcu zasypia
Chciałabym tak [emoji16] jak sobie przypomnisz jak tego dokonujesz to daj znaćJa młoda nauczyłam ze odkładam ja fo łóżeczka i sama zasypia. Jak tego dokonalam to sama nie wiem.
Mam taki sam ale myje co dwa dni też Inaczej się czuje jak brudas jakiś nie obrażając nikogo kto myje rzadziej, po prostu mi się robią tłuste po dwóch dniachJa też myję codziennie [emoji16] Tak już się przyzwyczaiłam i inaczej czuję się jakaś taka brudna [emoji16] Ale wiem, że to mój schiz
To mój naturalny kolor [emoji23]Wow, pięknie wyglądasz, pasują bardzo Tobie takie kolorek i długość
Ja tam Olę lubię znamy się ze staraczekTo chyba ta jedna z wszechwiedzących kłótliwych lipcowek