reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Oplulam aż telefon normalnie. Licz jak chcesz :) aplikacja ci pokazuje że ma 2 miesiące 2 tygodnie i 1 dzień czyli ma zaczęty 3 miesiąc i skończy go 4 listopada i zacznie wtedy 4 miesiąc swojego życia.

To pluj ile chcesz.. o Tobie to świadczy :) ja już kończę dyskusje, bo pare razy powstrzymywałam się z pisaniem odpowiedzi, bo ewidentnie niektórzy zawsze szukają dziury w całym i w moich wypowiedziach czegoś aby się doczepić heh :) spoko, doceniam, że mnie uświadamiacie, ale starczy jak napisze to jedna a nie później 3 następne w każdym temacie co nie napisze to trzeba uszczypnąć ;) no i o to chodziło. Wy liczycie swoim dzieciom jak uważacie za słuszne i ja licze mojej tak samo :) mogłam po prostu napisać, że jedziemy nad morze początek listopada i Kornelia będzie wtedy miała 3 miesiące. Może wtedy by pasowało. Nie wtedy tez by ktoś napisał, że jak to? Przecież będzie miała 4 miesiące. Nie dogodzisz jak widać.

I nie pisalabym tak teraz gdyby nie to plucie w telefon. Bez przesady.. ;)

Mam tą samą aplikację...wg niej moje dziecko ma 2 miesiące i 6 dni...czyli skończone dwa miesiące i 6 dni trzeciego miesiaca (13.11 skończy 3 miesiące[emoji16]) a nie rozpoczęty 2 miesiąc [emoji6] jakby tak było, jak mówisz to urodził się w sierpniu i 13 września miałby skończony miesiąc zerowy?

Próbujemy ci tylko powiedzieć, że źle liczysz. Nic wiecej[emoji4] tyle osób ci to już napisało [emoji6]

[emoji854] zauważyłam. Zawsze coś źle napisze heh :)

Kurcze ... teraz patrzę że małej ciemieniucha wychodzi .. ehhh a myślałam że tym razem może nas to ominie .. muszę zacząć czymś już smarować . Chyba pisalysvie że to z ziaji dobre ?
Ja używałam próbki babycap -spray. Ładnie zeszło ale widzę, że powraca. Nie dostawalas niebieskiego pudełka w szpitalu? Mam też próbkę ziajki

Mam tą samą aplikację...wg niej moje dziecko ma 2 miesiące i 6 dni...czyli skończone dwa miesiące i 6 dni trzeciego miesiaca (13.11 skończy 3 miesiące[emoji16]) a nie rozpoczęty 2 miesiąc [emoji6] jakby tak było, jak mówisz to urodził się w sierpniu i 13 września miałby skończony miesiąc zerowy?

Próbujemy ci tylko powiedzieć, że źle liczysz. Nic wiecej[emoji4] tyle osób ci to już napisało [emoji6]

No słowo klucz „skończy”. Dobrze uwaga uwaga poprawiam swój błąd toku rozumowania i Kornelia 4 listopada skończy 3 miesiące [emoji23] nie tylko ja mam dziwny tok liczenia, bo wpisując z ciekawości w google to niektórzy liczą, że miesiąc to 4 tygodnie i już sami nie wiedza przez to jak liczyć wiek dziecka xd pomyłek wiec jest wiele.

reklama
Kurcze ... teraz patrzę że małej ciemieniucha wychodzi .. ehhh a myślałam że tym razem może nas to ominie .. muszę zacząć czymś już smarować . Chyba pisalysvie że to z ziaji dobre ?

U nas też tyciu minciu się pojawiło ale te próbki zużyłam co dostalam i pomogło. Wystarczy natłuścić olejkiem przed kąpielą i po kilku minutach umyć. Uwierz że te spraye i specyfiki to tylko motor dla matek by kupowały i kupowały ;)

Do góry