A ja dziś świętuje tzn nie mam żadnego święta ale wybrałam się do lumpeksu do poznania A to normalnie wielkie wydarzenie teraz mężu został z dziećmi więc korzystam. Zresztą musi się trochę oswoić bo na weekend przyszły cały mnie nie ma bo szkola więc niech chłopak przywyknie kupiłam za 40zl duuuzo ciuchów dla wszystkich.a dla siebie jeszcze torebkę. Ja to stara lumpiara jestem chyba
Pogoda się zmieniła. Jesień nastała. Po obiedzie muszę jakis trucht po lesie uskutecznic.
Zazdroszczę wam tych wojaży. My kiedyś jeździliśmy bardzo dużo. Teraz mniej. Na początku listopada jedziemy w okolice Bolesławca i do Świeradówa ale nie wypoczynkowo. Za rok zaś mam nadzieję że wakacje spędzimy na budowie
Pogoda się zmieniła. Jesień nastała. Po obiedzie muszę jakis trucht po lesie uskutecznic.
Zazdroszczę wam tych wojaży. My kiedyś jeździliśmy bardzo dużo. Teraz mniej. Na początku listopada jedziemy w okolice Bolesławca i do Świeradówa ale nie wypoczynkowo. Za rok zaś mam nadzieję że wakacje spędzimy na budowie