reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oplulam aż telefon normalnie. Licz jak chcesz :) aplikacja ci pokazuje że ma 2 miesiące 2 tygodnie i 1 dzień czyli ma zaczęty 3 miesiąc i skończy go 4 listopada i zacznie wtedy 4 miesiąc swojego życia.

Był czas przywyknąć że się nie przegada :D nie ma sensu dziewczyny na tłumaczenie, szkoooda czasu :) tyle osób jej zawsze zwraca uwagę a Ona dalej swoje. Mówi jedno, później robi drugie i się zaczyna we wszystkim gubić - przynajmniej ja to tak odbieram :) bez urazy :)

reklama
Był czas przywyknąć że się nie przegada :D nie ma sensu dziewczyny na tłumaczenie, szkoooda czasu :) tyle osób jej zawsze zwraca uwagę a Ona dalej swoje. Mówi jedno, później robi drugie i się zaczyna we wszystkim gubić - przynajmniej ja to tak odbieram :) bez urazy :)

Wiedziałam, że Ty się pojawisz nagle hah :) nie skomentuje już, bo szkoda mi nerwów na takie wypowiedzi. Nic nie masz do powiedzenia oprócz bycia uszczypliwa i chyba nie jesteśmy koleżankami żebyś pisała o mnie „ona” ;) i nie jesteś chyba od rozliczania mnie.

W sierpniu się urodizla także teraz ma 2,5 miesiąca i tak jakby w sumie 4 listopada będzie zaczynała 3 miesiąc, pod koniec listopada koniec 3 miesiąca i początek 4 miesiąca w grudniu :) ja to tak licze. Bo dopiero zacznie 3 miesiąc, a skończony 3 miesiąc to pod koniec miesiąca tak jakby
Dziwnie liczysz. W ciąży dodawałas a teraz odejmujesz :p

reklama
Do góry