reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja dziś świętuje;) tzn nie mam żadnego święta ale wybrałam się do lumpeksu do poznania A to normalnie wielkie wydarzenie teraz:) mężu został z dziećmi więc korzystam. Zresztą musi się trochę oswoić bo na weekend przyszły cały mnie nie ma bo szkola więc niech chłopak przywyknie:) kupiłam za 40zl duuuzo ciuchów dla wszystkich.a dla siebie jeszcze torebkę. Ja to stara lumpiara jestem chyba ;)

Pogoda się zmieniła. Jesień nastała. Po obiedzie muszę jakis trucht po lesie uskutecznic.

Zazdroszczę wam tych wojaży. My kiedyś jeździliśmy bardzo dużo. Teraz mniej. Na początku listopada jedziemy w okolice Bolesławca i do Świeradówa ale nie wypoczynkowo. Za rok zaś mam nadzieję że wakacje spędzimy na budowie :)

reklama
No i masz rację [emoji16]tu nie ma kwestii innego liczenia[emoji16][emoji16]

To jak wytłumaczycie mi czemu apka po wprowadzeniu daty urodzenia 4 sierpnia 2018 liczy wiek małej tak?
IMG_2663.JPG

Załączniki

• IMG_2663.JPG
    IMG_2663.JPG
    121,6 KB · Wyświetleń: 319
Ja będę liczyła po swojemu :) zreszta co to za różnice wam robi jak ja sobie licze :) moim tokiem liczenia wychodzi idealnie, że młoda 4 sierpnia 2019 roku będzie miała rok :)
Oplulam aż telefon normalnie. Licz jak chcesz :) aplikacja ci pokazuje że ma 2 miesiące 2 tygodnie i 1 dzień czyli ma zaczęty 3 miesiąc i skończy go 4 listopada i zacznie wtedy 4 miesiąc swojego życia.

Kurcze ... teraz patrzę że małej ciemieniucha wychodzi .. ehhh a myślałam że tym razem może nas to ominie .. muszę zacząć czymś już smarować . Chyba pisalysvie że to z ziaji dobre ?

Jaka minka zadowolona :) a piesek pilnuje największego skarbeczka :)

Oj tak, zawsze jak już znudzi się jej leżenie i obserwowanie z łóżka wszystkiego to do akcji wkracza Goku i ona wtedy obserwuje go i się uspokaja na następne cenne 5 min i matka mogła dziś dużo zrobić [emoji5] nawet i mielone z ziemniaczkami będą na obiadek [emoji23][emoji1376]

reklama
To jak wytłumaczycie mi czemu apka po wprowadzeniu daty urodzenia 4 sierpnia 2018 liczy wiek małej tak? Zobacz załącznik 909016
Mam tą samą aplikację...wg niej moje dziecko ma 2 miesiące i 6 dni...czyli skończone dwa miesiące i 6 dni trzeciego miesiaca (13.11 skończy 3 miesiące[emoji16]) a nie rozpoczęty 2 miesiąc [emoji6] jakby tak było, jak mówisz to urodził się w sierpniu i 13 września miałby skończony miesiąc zerowy?

Próbujemy ci tylko powiedzieć, że źle liczysz. Nic wiecej[emoji4] tyle osób ci to już napisało [emoji6]

Do góry