reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A nie skończy 3 miesiąca?[emoji4]

W sierpniu się urodizla także teraz ma 2,5 miesiąca i tak jakby w sumie 4 listopada będzie zaczynała 3 miesiąc, pod koniec listopada koniec 3 miesiąca i początek 4 miesiąca w grudniu :) ja to tak licze. Bo dopiero zacznie 3 miesiąc, a skończony 3 miesiąc to pod koniec miesiąca tak jakby

reklama
Zacznie 4 miesiąc :)) morza zazdroszczę. Od nas za daleko no chyba że Pendolino 5 h i ponoć mają przedziały rodzinne.

My jedziemy autem, mamy jakoś 415 km także nie ma tragedii. Do mojej mamy ostatnio jechaliśmy na Śląsk jakoś 330 km w jedna stronę i w jedna stronę jak spała cała drogę to 3,5 h, później niestety 5 h ale tez nie najgorszy wynik jak na tyle km. Wiec nad morze pewnie w najlepszym wypadku z 4,5 h i będziemy a najgorszym jakoś 6 h. Także o 8 rano max wyjazd. Ja tez aż sobie sama zazdroszczę, bo w trakcie jesieni jeszcze nie byłam. Mega, bo plaże będą prawie puste, pies się wybiega, wózek ma idealne koła na jechanie po piasku bez wysiłku :) albo chusta jeśli w końcu się nauczymy [emoji23] bo ciagle brakuje czasu na to

Dzisiaj zostaliśmy w domu bo smog okropny ale Młody bardzo słabo śpi w domu:((
I tak później muszę jechać po córkę do przedszkola ale prognozy mówią że ok 15-16 jest lepiej chociaż dalej źle.

Już bym chciała wiosnę hehe bo jeszcze zima się nie zaczęła a już jest dramat smogowy.

U nas ogranizuja seanse kinowe dla mam z dzieciaczkami. Jest jaśniej i ciszej i są przewijaki i można chodzić po sali bujać dziecko. Chyba się wybiorę tylko muszę sprawdzić co grają w czwartek :))

Serio? Fajna sprawa i zaskoczenie, że coś takiego wymyślili, ale ja chyba bym nie dała rady psychicznie tzn bałabym się, ze młoda nagle by sie rozruszał jak szalona i po seansie. A dodać to tez 15 innych małych dzieciaczków płaczących i po filmie i oglądaniu xd

I wtedy zaczęła 1 miesiąc życia 04.08.

No tak :) od 4 sierpnia do 4 września minął miesiąc życia, od 4 września do 4 października minął 2 miesiąc życia, teraz jest połowa miesiąca, więc 2,5 miesiąca i początek listopada 3 miesiąc :)

IMG_2663.JPG

Załączniki

• IMG_2663.JPG
    IMG_2663.JPG
    121,6 KB · Wyświetleń: 321
Serio? Fajna sprawa i zaskoczenie, że coś takiego wymyślili, ale ja chyba bym nie dała rady psychicznie tzn bałabym się, ze młoda nagle by sie rozruszał jak szalona i po seansie. A dodać to tez 15 innych małych dzieciaczków płaczących i po filmie i oglądaniu xd
Bilet kosztuje 13 zł więc nie majątek. A może się uda oglądnąć a mamy napewno wyrozumiałe i nawet jak Młody zakwili to nic się nie stanie:) może spotkam jakieś fajne mamy:) jak będzie tragedia to wyjdę i już.

reklama
4 września zaczęła 2 miesiąc , 4 października zaczęła 3 miesiąc i 4 listopada zacznie 4 miesiąc :)

No ja to rozkminiam po swojemu ;) z sierpnia na wrzesień 1 miesiąc, z września na październik 2 miesiąc, z października na listopad 3 miesiąc i zaczniemy go nad morzem taki prezencik dla córci [emoji3][emoji1376]

Do góry