reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzisiaj zostaliśmy w domu bo smog okropny ale Młody bardzo słabo śpi w domu:((
I tak później muszę jechać po córkę do przedszkola ale prognozy mówią że ok 15-16 jest lepiej chociaż dalej źle.

Już bym chciała wiosnę hehe bo jeszcze zima się nie zaczęła a już jest dramat smogowy.

U nas ogranizuja seanse kinowe dla mam z dzieciaczkami. Jest jaśniej i ciszej i są przewijaki i można chodzić po sali bujać dziecko. Chyba się wybiorę tylko muszę sprawdzić co grają w czwartek :))

Próbuje Was nadrobić dziewczyny ale ciężko. Tyle produkujecie. Ja odpadłam , regularnie nie daję rady być na forum. Pomimo tego że Piotruś jest cudownym dzieckiem i śpi bardzo dużo w dzień i pozwala mi zrobić w domu wszystko, to jednak przy dwójce maluchów to zawsze jest coś do ogarnięcia.
Cieszę się że Wasze skarby tak pięknie rosną i się rozwijają. Mój synek też już ładnie trzyma główkę wysoko jak leży na brzuszku. Ale wyćwiczył sobie w niecały tydzień. Za mało go wcześniej kładłam. Tydz temu w poniedziałek trzymał główkę tylko skręconą w prawą stronę i szans nie było żeby przekręcił na lewo. Jak udało mu się podnieść i wyprostować to padał na nos i już płacz. Ale codziennie często go kładłam na brzuszek i aż w szoku byłam jak dzień po dniu widać było postępy. Teraz już swobodnie kręci głową w obie strony co mnie bardzo uspokoiło.

Pisałyście o planowaniu kolejnych pociech. Ja już więcej dzieci nie planuję. Mam córkę i syna i czuję się spełniona. Bałam się bardzo jeszcze w ciąży czy ja pokocham syna tak mocno jak córkę która zawsze była moim oczkiem w głowie. Ale ja się w małym po prostu zakochałam ❤❤❤ mogłabym go zacałować. Oczywiście jeśli przydarzy się wypadek przy pracy to będziemy się z mężem tylko cieszyć☺
Pozdrawiamy
Asia z Natalką i Piotrusiem☺
Zobacz załącznik 908864
Wow , pięknie :*

A my w lipcu lub sierpniu do Hiszpanii lecieć ale trochę się obawiam z tak małym dzieckiem takich wycieczek :p

To super :) małym? Przecież już rok będzie miała córcia to jest już duża dziewczynka :)
My na pewno tez w wakacje gdzieś polecimy, może Włochy, bo tam nigdy nie byłam. Tak na szybko na jakieś 8 dni. A tak to planujemy na festiwal hip hopowy jechać do Wolsztyna na początku lipca, to jest 3 dni, śpimy w aucie, jemy grilla na obiad, kąpanie w jeziorku, fajne molo małe tam jest, las, klimat ekstra :) i wtedy już zostanie malutka na te 3 dni z teściami.
Dołożyłabym do tego jeszcze tydzień na Mazurach i to już wszyscy razem, bo tez nigdy nie byłam i wakacje wymarzone będą :)

reklama
Do góry