reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Młody ja też weźmie ale daje ja jak usiądzie. Boje się ją dać tak na stojąco
Ja sie nie boje, co prawda mam w glowie rozne wizje jak upada z nia czy jej sie wysluzguje z rak hyhy ale mam zaufanie do corci,a mloda trzyma ja dosc kurczowo i z pewnoscia nic jej sie nie stanie, nie tak jak ja ;) no i Misia nienawidzi byc w jednym miejscu,trzeba z nia chodzic :p

reklama
Ja sie nie boje, co prawda mam w glowie rozne wizje jak upada z nia czy jej sie wysluzguje z rak hyhy ale mam zaufanie do corci,a mloda trzyma ja dosc kurczowo i z pewnoscia nic jej sie nie stanie, nie tak jak ja ;) no i Misia nienawidzi byc w jednym miejscu,trzeba z nia chodzic :p
No u nas tez. Ale na tym etapie chyba każdy dzieciaczek lubi być noszony przodem do świata

A to ty od razu mrozilas .. ;)
To ja po każdym karmieniu trochę . To tak na dzień zrobię dwa woreczki około 130 ml
Ja musiałam odciągać przed każdym karmieniem bo mała się dławiła , z jednej piersi odciagalam 100 a i tak reszta się najadła. Wykarmilabym trojaczki ale co z tego jak Alicja wolała butelke :/

Któraś z was nie używa przypadkiem? Tu za darmowa na Olx :)
Screenshot_2018-10-19-10-12-09-351_pl.tablica.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-19-10-12-09-351_pl.tablica.png
    Screenshot_2018-10-19-10-12-09-351_pl.tablica.png
    428,5 KB · Wyświetleń: 343
Pozdrawiamy że spaceru:)

My dziś intensywnie. Pobudka o 6.00, zawiozlam dzieci do szkoły, my z Izą na 8.00 na rehabilitację. Z racji, że to przy samym morzu to spacerujemy. Nakarmiłyśmy się w kawiarni i idziemy dalej.
Doczytam was w domu bo tu tak wieje, ze
Miłego dnia:)

Załączniki

• 20181019_100531.jpg
    20181019_100531.jpg
    586,7 KB · Wyświetleń: 108
Tak .wyszło wszystko dobrze. Delikatnie próby wątrobowe podwyższone. Jedna lekarka powiedziała , że to od tego , że dziecko nie radzi sobie z alergią a druga , że to jest tak minimalne podwyższenie , że nic nie znaczy
A dziekuje:* czyli żadnej skrobi, ciał redukujacych, czy tłuszczu w kale nie było? To na podstawie czego stwierdzili nietolerancje i alergie? No nic, ja idę dziś o 15. Zobaczę co lekarz powie. Mieliśmy jechać na 4 dni odpocząć pod Toruń... Ale chyba odpuszczę. Nie będę biegać do kuchni i pytać czy gdzieś dodali masła, śmietany czy sera....o ml3ku czy serwatce w proszku nie wspomnę...

Ostatnia edycja:
Kiedyś pisałam też o tym urządzeniu z medeli że dajesz mm do butelki wieszasz na szyji i rureczki przyczepiają do piersi no i dziecko ssie pierś stymulując laktację a nie złości się bo mleko leci. Może to byś spróbowała?

Czytałam o tym kiedyś ale chyba drogie to urządzenie jest. Poza tym mała mimo złości czasem pije więc aż tak z nią źle nie jest. Zawsze przystawiam ją w odpowiednim momencie ja jest spokojna. Czasem histeria jest.

reklama
Do góry