reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Młody ja też weźmie ale daje ja jak usiądzie. Boje się ją dać tak na stojąco
Ja sie nie boje, co prawda mam w glowie rozne wizje jak upada z nia czy jej sie wysluzguje z rak hyhy ale mam zaufanie do corci,a mloda trzyma ja dosc kurczowo i z pewnoscia nic jej sie nie stanie, nie tak jak ja ;) no i Misia nienawidzi byc w jednym miejscu,trzeba z nia chodzic :p

reklama
Ja sie nie boje, co prawda mam w glowie rozne wizje jak upada z nia czy jej sie wysluzguje z rak hyhy ale mam zaufanie do corci,a mloda trzyma ja dosc kurczowo i z pewnoscia nic jej sie nie stanie, nie tak jak ja ;) no i Misia nienawidzi byc w jednym miejscu,trzeba z nia chodzic :p
No u nas tez. Ale na tym etapie chyba każdy dzieciaczek lubi być noszony przodem do świata

A to ty od razu mrozilas .. ;)
To ja po każdym karmieniu trochę . To tak na dzień zrobię dwa woreczki około 130 ml
Ja musiałam odciągać przed każdym karmieniem bo mała się dławiła , z jednej piersi odciagalam 100 a i tak reszta się najadła. Wykarmilabym trojaczki ale co z tego jak Alicja wolała butelke :/

Któraś z was nie używa przypadkiem? Tu za darmowa na Olx :)
Screenshot_2018-10-19-10-12-09-351_pl.tablica.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-19-10-12-09-351_pl.tablica.png
    Screenshot_2018-10-19-10-12-09-351_pl.tablica.png
    428,5 KB · Wyświetleń: 346
Pozdrawiamy że spaceru:)

My dziś intensywnie. Pobudka o 6.00, zawiozlam dzieci do szkoły, my z Izą na 8.00 na rehabilitację. Z racji, że to przy samym morzu to spacerujemy. Nakarmiłyśmy się w kawiarni i idziemy dalej.
Doczytam was w domu bo tu tak wieje, ze
Miłego dnia:)

Załączniki

• 20181019_100531.jpg
    20181019_100531.jpg
    586,7 KB · Wyświetleń: 111
Tak .wyszło wszystko dobrze. Delikatnie próby wątrobowe podwyższone. Jedna lekarka powiedziała , że to od tego , że dziecko nie radzi sobie z alergią a druga , że to jest tak minimalne podwyższenie , że nic nie znaczy
A dziekuje:* czyli żadnej skrobi, ciał redukujacych, czy tłuszczu w kale nie było? To na podstawie czego stwierdzili nietolerancje i alergie? No nic, ja idę dziś o 15. Zobaczę co lekarz powie. Mieliśmy jechać na 4 dni odpocząć pod Toruń... Ale chyba odpuszczę. Nie będę biegać do kuchni i pytać czy gdzieś dodali masła, śmietany czy sera....o ml3ku czy serwatce w proszku nie wspomnę...

Ostatnia edycja:
Kiedyś pisałam też o tym urządzeniu z medeli że dajesz mm do butelki wieszasz na szyji i rureczki przyczepiają do piersi no i dziecko ssie pierś stymulując laktację a nie złości się bo mleko leci. Może to byś spróbowała?

Czytałam o tym kiedyś ale chyba drogie to urządzenie jest. Poza tym mała mimo złości czasem pije więc aż tak z nią źle nie jest. Zawsze przystawiam ją w odpowiednim momencie ja jest spokojna. Czasem histeria jest.

reklama
Do góry