reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dobrze pamietasz:) to bylam ja:)
Hb 9.4 - wyniki z wczoraj. Powoli ale wzrasta. Najniższa była 8.6. Nie kazali na razie suplementowac żelaza. Jej i puścili bardzo dużo krwi podczas wizyty w szpitalu i podejrzewają że to od tego. Jak przyszła do szpitala miała 11.9.
U Olka lepiej z zelazem?
Super że udaje się u was bez suplementacji. Jak rośnie to powinno być ok. U nas dalej nie wiadomo. Dopiero mamy robić badania za jakieś 2 tyg

Jakbym wygrała w totka to bym chciała mieszkać w Bieszczadach:) w jakiejś totalnej gluszy. Mój wujek mieszka za Leskiem już prawie pod ukraińską granicą, wynajmuje domki letnisko. Te domki stoją w kompletnym lesie z dala od wsi (we wsi 15domów) i jak tam jestem to czuję że żyję.
Uwielbiam takie domy.. z dala od wszystkiego i wszystkich.. wyhodowani na wlasnych warzywach,owocach i malej gospodarce ❤ i nie musialbys pracowac bp wszystko czego potrzebujesz to masz bo sam hodujesz.. ale powiem wam ze i tak nic z tego by nie bylo bo rzad narzuca takie przepisy ze nic hodowac nie mozna.. :/ swinia musi miec chlew z klima i betonem,obora chyba tez.. chore to ,kura tez na wolnosci biegac nie moze.. a pasze do nich sa modyfikowane :/ katastrofa :(

No straszne to jest...A potem te wszystkie astmy i alergie...Jak spotkam prezydenta swojego miasta to poproszę żeby zainstalował wielki oczyszczacz:D swoją drogą, mąż chce kupić oczyszczacz do domu... Ja nie jestem za bo to ponoć też oczyszcza z kurzu,roztoczy itd...I wtedy siedzisz w takim sterylnym powietrzu, wychodzisz do pracy, przedszkola i wszystkie choroby złapiesz,bo układ uposledzony..
No taki oczyszczacz wlasnie nie jest taki dobry.. chyba ze kupi dla was takie bańki sterylne :D i w tym bedziecie wychodzic [emoji23]

Uwielbiam takie domy.. z dala od wszystkiego i wszystkich.. wyhodowani na wlasnych warzywach,owocach i malej gospodarce ❤ i nie musialbys pracowac bp wszystko czego potrzebujesz to masz bo sam hodujesz.. ale powiem wam ze i tak nic z tego by nie bylo bo rzad narzuca takie przepisy ze nic hodowac nie mozna.. :/ swinia musi miec chlew z klima i betonem,obora chyba tez.. chore to ,kura tez na wolnosci biegac nie moze.. a pasze do nich sa modyfikowane :/ katastrofa :(
Wiem, moja babcia z dziadkiem do niedawna mieli 2krowy i kilka świń tak dla siebie, dla swoich dzieci, wnuków. 2 razy do roku bili świnie i mieliśmy swoje mięsko. Robiłam kiełbasy, kaszankę, mielonki w słoiki. Od roku trzymają tylko kury bo jeszcze można. Chociaż jajka mamy swojskie od babci.

Wiem, moja babcia z dziadkiem do niedawna mieli 2krowy i kilka świń tak dla siebie, dla swoich dzieci, wnuków. 2 razy do roku bili świnie i mieliśmy swoje mięsko. Robiłam kiełbasy, kaszankę, mielonki w słoiki. Od roku trzymają tylko kury bo jeszcze można. Chociaż jajka mamy swojskie od babci.
Paranoja po prostu,robia wszystko by polacy kupowali miesa nafaszerowane roznym jajcem i sprowadzane z zagranicy.. ale wg ludzi wszystko jest ok i oni tego nie widza :(

reklama
Do góry