Fiorna
Fanka BB :)
A może spróbuj vivomixx? Ma więcej szczepów bakterii tylko jest droższy. A pediatra coś radził ?
Zaraz ten skończymy to kupię inny
Pediatra kazał mi karmić tylko piersią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może spróbuj vivomixx? Ma więcej szczepów bakterii tylko jest droższy. A pediatra coś radził ?
Mała w piątek ważyła 3940g to jej 5 tydzień, waga urodzeniowa 3440g a wyjściowa że szpitala 3190g, także malutko przybrałaMój czasem ma dzień, że zrobi nawet 9 kup. A czasem, że trzy dziennie.
Michał ma teraz skończone 9 tygodni i tydzień temu ważył 4700g. I to wg pediatry jest dobra waga. W siatce centylowej się mieści[emoji4]
Ile waży twoje?
Sprawdź sobie w necie na siatkach centylowych[emoji4] moim zdaniem jest ok, ale ja lekarzem nie jestem[emoji16] Wiesz.. nie każde dziecko będzie przybierać po 1.5 kg na miesiąc. Powinna ok. 20g dziennie.Mała w piątek ważyła 3940g to jej 5 tydzień, waga urodzeniowa 3440g a wyjściowa że szpitala 3190g, także malutko przybrała
Pięknie wyglądacie super że wszystko się udało .Dzien dobry,
trochę mnie nie było, ale mieliśmy w sobotę chrzest. Od piątku była moja mama u nas, a tata z siostrami przyjechali w sobotę rano. Dziś rano już musieli niestety wracać. Tak Wiec nie miałam czasu tutaj zaglądać. Jeśli chodzi o chrzciny to wszystko się udało, przede wszystkim pogoda dopisała Lenka wyglądała jak malutki aniołek [emoji7] Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku. Spróbuje trochę poczytac wstecz, ale generalnie mam 700 wiadomosci do nadrobienia. To raczej nie realne przy dziecku. Na zdjęciu ja z Lenka i tort
Zobacz załącznik 907791
Zobacz załącznik 907792
Myślałam o Tobie ostatnio ja już się nie mogę doczekać wyjazdu do domu rodzinnego, z rodzinką zawsze inaczejDzien dobry,
trochę mnie nie było, ale mieliśmy w sobotę chrzest. Od piątku była moja mama u nas, a tata z siostrami przyjechali w sobotę rano. Dziś rano już musieli niestety wracać. Tak Wiec nie miałam czasu tutaj zaglądać. Jeśli chodzi o chrzciny to wszystko się udało, przede wszystkim pogoda dopisała Lenka wyglądała jak malutki aniołek [emoji7] Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porządku. Spróbuje trochę poczytac wstecz, ale generalnie mam 700 wiadomosci do nadrobienia. To raczej nie realne przy dziecku. Na zdjęciu ja z Lenka i tort
Zobacz załącznik 907791
Zobacz załącznik 907792