reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czy mi się wydaje czy dwójki Dada pieluchy są mniejsze niż dwójki Pampers??
Grubsze na pewno aż mała się ugotowała dziś ale mniejsze?
W takim wypadku na trójki musiałabym już przejść chyba.

reklama
Cycek prawy mnie zaskoczył dziś i dał 70ml mleka w około 15 minut ale po dwóch dniach przerwy więc wolna produkcja jest w nim :p
Cycek lewy mnie już nie zaskoczy :D tyle co nic

Chyba że ma się dziecko, którego podrażnia wszystko :D i trzeba kupować kosmetyki emolium, a mleko nutramigen z apteki. Dobrze, że chociaż pampersy dady toleruje :D
Moj na szczescie na kosmetyki i mleko i na pampersy nie ma uczulenia :) jedynie mi dziecko plyn do prania uczulilo ale dobrze ze wyszlo od razu i ze nie zmieszalam z innymi ciuszkami bo musiałabym cala komode prac dwie szuflady mialabym tego prasowania i przynajmniej rok bede prala w proszku lovela bo nie bede kombinowac :)

I z tej strony zamawialas i to pewny sklep tak ? Dziękuje :)
Jedna mi się spodoba. Bo reszta które są super to akurat nie ten rozmiar heh :p
Tak z tej strony. Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz, ale każdy kto widzi naszą szafę to jest w szoku, że była taka tania. Oby nie było inaczej w przypadku Twojej, nie nie powinno, bo wygląda jakby te szafy ubraniowe tylko się rozmiarem i kolorem różniły, a konstrukcja jest taka sama :). Co mogę powiedzieć, do montażu myślę, że trzeba dwóch chłopaków (ciężkie to), chyba nie nadaje się do rozkładania i przeprowadzek (złożona zostaje na amen w swoim miejscu - no chyba, że mąż ściemniał, żebym go nie prosiła o przenoszenie w inny kąt ;)) i miała n drzwiach taśmę pakownicza (trudną do usunięcia). A reszta to zalety:)

Czy mi się wydaje czy dwójki Dada pieluchy są mniejsze niż dwójki Pampers??
Grubsze na pewno aż mała się ugotowała dziś ale mniejsze?
W takim wypadku na trójki musiałabym już przejść chyba.
Ja w sobotę kupiłam już 3 dady bo była fajna promocja przy zakupie dwóch opakowań za jedno wyszło 22 zł za 60 szt. Była różnica pomiędzy 2 pampers a 2 dady ale nie pamiętam które były większe. Dady dawno nie kupowałam, ostatnio jechaliśmy na pampersach. A teraz już w 3 robimy. Spore są ale mój mały już ponad 6 kilo ma a one są od 5.☺

reklama
Ja w sobotę kupiłam już 3 dady bo była fajna promocja przy zakupie dwóch opakowań za jedno wyszło 22 zł za 60 szt. Była różnica pomiędzy 2 pampers a 2 dady ale nie pamiętam które były większe. Dady dawno nie kupowałam, ostatnio jechaliśmy na pampersach. A teraz już w 3 robimy. Spore są ale mój mały już ponad 6 kilo ma a one są od 5.[emoji5]
Pampersy 2 są większe niż dady 2 :)

Do góry