GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja zamawialam komody, stół z krzesłami, łóżko i narożnik. Wszystko takie jak miało byćJakie macie doświadczenie z zamawianiem mebli przez internet ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamawialam komody, stół z krzesłami, łóżko i narożnik. Wszystko takie jak miało byćJakie macie doświadczenie z zamawianiem mebli przez internet ?
Ja jestem zadowolona z szafy, zapłaciłam 650 zł już z przesyłką, a szafa ma wymiary 183×220 jest mega pojemna, teraz jest odrobinę droższa widzę. Zobacz załącznik 907440
Ja zamawialam komody, stół z krzesłami, łóżko i narożnik. Wszystko takie jak miało być
Podobna mam na oku .do przedpokoju.Ja jestem zadowolona z szafy, zapłaciłam 650 zł już z przesyłką, a szafa ma wymiary 183×220 jest mega pojemna, teraz jest odrobinę droższa widzę. Zobacz załącznik 907440
Tak mamy takie na samym końcu zawsze wydała koloru żółtegoA są takie grudki jakby niestrawionego mleka?
Hehe wiem wiem. Napisałam tylko to ze mamy 21 a nie 26 jak Kasia pisala u nas zima jest 19/20, 18 to mi by było za zimno no nic, dziś przykryje kocykiem,zobaczymy.Kochana my poszliśmy z katarem do lekarza. Pyta się ile jest stopni , mówię jej że 22 i dostałam opiernicz, że to od tego katar. W ciągu dnia do 21 stopni .. kazała wietrzyć jak będzie więcej. A jak jej powiedziałam że wtedy w nocy jest 18° jak wietrzymy to niby tak ma być. Wtedy dziecko przykryć grubszym kocykiem i jest idealnie, bo jak jest chłodniej to że się dziecku lepiej śpi
Zależy co i zależy gdzie[emoji4] raz się przyjechałam na komodzie do przedpokoju[emoji6]Jakie macie doświadczenie z zamawianiem mebli przez internet ?
Albo jesXze taka, lustro na całości
Zobacz załącznik 907486