My mamy okna od południowo - zachodniej strony i teraz przy tych temperaturach mamy 27st w dzień, teraz 24st i okna są pootwierane. 21st to powinno być ok choć nasz pediatra mówi, że najlepsza temp w pokoju dziecka do 18-19stHmm no zmieniłam jej kocyk na kołderką, w sumie przykrywam swoją... może za ciepło, spróbuje przykryć kocykiem. Ale u mnie w mieszkaniu jest może 21 st...
reklama
Ja lubię jak szafa ma lustro więc wybrałbym z lustrem.Albo jesXze taka, lustro na całości
Zobacz załącznik 907486
Nasze dzieciaczki robią się coraz bardziej lumatek, nie chcą leżeć plackiem, mniej śpią a to, że nas ćwiczą to napewnoDobry wieczór
U nas Zosia coraz bardziej marudna się robi i nie wiem dlaczego :/ a terrorystka mała z niej jak coś. Chyba zaczyna nas sobie szkolić wieczorne kładzenie spać wydłuża się a my robimy kilometry po naszym dwupokojowym mieszkanku bo zasypianie w miejscu nie wchodzi w grę.
Pewnie już dawno wyszłaś, baw się dobrze gdzie i z kim wybylas?Dzisiaj mam wychodne dziewczyny ) trzymajcie kciuki żeby dzieci nie dały mężowi popalić )
Augusta89
Fanka BB :)
Myślę, że z lustrem lepsza. zaglądnij na tą stronę, mają korzystniejsze ceny za takie szafy: Link do: Szafy ubraniowe - Idźczak-MebleAlbo jesXze taka, lustro na całości
Zobacz załącznik 907486
E
Ewka34
Gość
My dobre przez allegroJakie macie doświadczenie z zamawianiem mebli przez internet ?
E
Ewka34
Gość
Ja tez jestem, ale stwierdzilam ze dzieci tak szybko rosna ze nawet niezauwazysz.. wiec tymrazem chce sie cieszyc kazda chwila, nawet jak cos pobrudzi,w koncu zawsze mozna umycFajna ta z lustrami ale ja już oczami wyobraźni widze jak Jagódka raczkuje i odciska swoje oslinione łapki haha
Ale ja jestem trochę pedantka wiec wiesz
GorzkaPomarańcza
Na wszystkim zaoszczedzilamDziękuje. Trochę się waham ale chyba nie potrzebnie ? Różnica w cenach jest duża ? W sklepie chyba o parę stówek więcej ?
GorzkaPomarańcza
My mamy od strony poludniowej i w dzien jest strasznie goraco...My mamy okna od południowo - zachodniej strony i teraz przy tych temperaturach mamy 27st w dzień, teraz 24st i okna są pootwierane. 21st to powinno być ok choć nasz pediatra mówi, że najlepsza temp w pokoju dziecka do 18-19st
reklama
Biedroneczka10
Dziękuję było fajnie byłyśmy zjeść w centrum razem ze szwagierkami. Wyszłam po karmieniu o 18.40 młody usnął zanim wyszłam , wróciłam 20 minut temu właśnie się obudził i go karmie. Było mleko ściągnięte ale się nie przydało)Pewnie już dawno wyszłaś, baw się dobrze gdzie i z kim wybylas?