reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hmm no zmieniłam jej kocyk na kołderką, w sumie przykrywam swoją... może za ciepło, spróbuje przykryć kocykiem. Ale u mnie w mieszkaniu jest może 21 st...
My mamy okna od południowo - zachodniej strony i teraz przy tych temperaturach mamy 27st w dzień, teraz 24st i okna są pootwierane. 21st to powinno być ok choć nasz pediatra mówi, że najlepsza temp w pokoju dziecka do 18-19st

reklama
Dobry wieczór :)

U nas Zosia coraz bardziej marudna się robi i nie wiem dlaczego :/ a terrorystka mała z niej jak coś. Chyba zaczyna nas sobie szkolić :) wieczorne kładzenie spać wydłuża się a my robimy kilometry po naszym dwupokojowym mieszkanku bo zasypianie w miejscu nie wchodzi w grę.
Nasze dzieciaczki robią się coraz bardziej lumatek, nie chcą leżeć plackiem, mniej śpią a to, że nas ćwiczą to napewno

Fajna ta z lustrami ale ja już oczami wyobraźni widze jak Jagódka raczkuje i odciska swoje oslinione łapki haha :D
Ale ja jestem trochę pedantka wiec wiesz :p :)
Ja tez jestem, ale stwierdzilam ze dzieci tak szybko rosna ze nawet niezauwazysz.. wiec tymrazem chce sie cieszyc kazda chwila, nawet jak cos pobrudzi,w koncu zawsze mozna umyc ;)

reklama
Pewnie już dawno wyszłaś, baw się dobrze gdzie i z kim wybylas?
Dziękuję:) było fajnie :) byłyśmy zjeść w centrum razem ze szwagierkami. Wyszłam po karmieniu o 18.40 młody usnął zanim wyszłam , wróciłam 20 minut temu właśnie się obudził i go karmie. Było mleko ściągnięte ale się nie przydało:))

Do góry