reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja jestem zadowolona z szafy, zapłaciłam 650 zł już z przesyłką, a szafa ma wymiary 183×220 jest mega pojemna, teraz jest odrobinę droższa widzę. Zobacz załącznik 907440

Ja zamawialam komody, stół z krzesłami, łóżko i narożnik. Wszystko takie jak miało być

Dziękuje. Trochę się waham ale chyba nie potrzebnie ? Różnica w cenach jest duża ? W sklepie chyba o parę stówek więcej ?

Ja jestem zadowolona z szafy, zapłaciłam 650 zł już z przesyłką, a szafa ma wymiary 183×220 jest mega pojemna, teraz jest odrobinę droższa widzę. Zobacz załącznik 907440
Podobna mam na oku :) .do przedpokoju.
Lustrem czy bez ? :)

Screenshot_2018-10-14-19-16-14-217_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-10-14-19-15-34-821_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-10-14-19-16-14-217_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-14-19-16-14-217_com.opera.browser.png
    39,6 KB · Wyświetleń: 326
  • Screenshot_2018-10-14-19-15-34-821_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-10-14-19-15-34-821_com.opera.browser.png
    80,1 KB · Wyświetleń: 330
Kochana my poszliśmy z katarem do lekarza. Pyta się ile jest stopni , mówię jej że 22 i dostałam opiernicz, że to od tego katar. W ciągu dnia do 21 stopni .. kazała wietrzyć jak będzie więcej. A jak jej powiedziałam że wtedy w nocy jest 18° jak wietrzymy to niby tak ma być. Wtedy dziecko przykryć grubszym kocykiem i jest idealnie, bo jak jest chłodniej to że się dziecku lepiej śpi
Hehe wiem wiem. Napisałam tylko to ze mamy 21 a nie 26 jak Kasia pisala;) u nas zima jest 19/20, 18 to mi by było za zimno:p no nic, dziś przykryje kocykiem,zobaczymy.

My dziś byliśmy w zoo. Dramat, ile tam ludzi, szok.... później na obiadku w restauracji. Teraz czekają mnie 3 trudne dni, jutro mąż późno wraca z pracy,we wt i śr jest w delegacji, więc trzy dni obrabiania maluchow:) ja i moje kocborowo....:D

Dobry wieczór :)

U nas Zosia coraz bardziej marudna się robi i nie wiem dlaczego :/ a terrorystka mała z niej jak coś. Chyba zaczyna nas sobie szkolić :) wieczorne kładzenie spać wydłuża się a my robimy kilometry po naszym dwupokojowym mieszkanku bo zasypianie w miejscu nie wchodzi w grę.

reklama
Do góry