Zielony a forma taka miękka, ani nie zbita ani nie biegunkowataKinia jakie Mała na kupy po pepti? Chodzi mi o kolor i formę [emoji16]
reklama
U nas pepti na receptę z dofinansowaniem NFZ kosztuje 15zl za 400g ^^ nie mamy jeszcze gastrologa, a potrzebujemy opini żeby dostałam od pediatry dofinansowanie, pediatra powiedziała ze ja zamknął za te recepty hehe, a jutro trzeba isc po następne bo już 3 puszkę kończy od wczoraj nie poznaje dziecka ... normalnie kładkę ja a ona zasypia... niesamowite czuje się jak przez pierwsze 2 tyg jej życiaJa mam puszke 400 gram na 4 dni i kosztuje 40 zl ale jak jej służy to nie bede kombinowac
G
gosc12
Gość
Maljan
Fanka BB :)
Chyba że ma się dziecko, którego podrażnia wszystko i trzeba kupować kosmetyki emolium, a mleko nutramigen z apteki. Dobrze, że chociaż pampersy dady tolerujeMi wlasnie gdzies nie pasuje jakis niebieski kupilam a wczesniej mialam z emolium ale troche mi szkoda wydawac 40 zl i chce cos fajnego znalesc za nieco nizsza cene lepiej widac na mleko, pampersy czy jakas grzechotke
Kasiula8989
@oliwiapatrycja napisalam priv
G
gosc12
Gość
Ciekawie maszChyba że ma się dziecko, którego podrażnia wszystko i trzeba kupować kosmetyki emolium, a mleko nutramigen z apteki. Dobrze, że chociaż pampersy dady toleruje
Moja dziś kończy 2mies i ale mam nadzieję że jej się nie odmieni że spaniem. Karmię ją ok 2.00 I 5.00 w nocy. Przed karmieniem zmieniam pieluchę i prawie zawsze ma kupę nie słyszę jak robi.Dziewczyny,czy Wasze dzieci jak skonczylyv2 miesiące też zaczęły gorzej spać w nocy? Moja wcześniej miała chociaż jedną przerwę 5-6 H od jedzenia, a teraz wstaje co 2,5-3. I tak już któraś noc z rzędu.... spać mi się chce... no i ma coś z mojego taty, budzi ja kupa o 5:30 dramat... karmię koło 5, chwilę przed, zdążę zasnąć i już muszę wstać bo ta po pachy zesrana...
Może za ciepło jej? Teraz tak gorąco w mieszkaniu 27st mamy. wcześniej zakładałam jej do spania body, polspiochy i wsadzalam ją w cienki spiworek ale od kilku dni nie zakładam spiworka bo mi się częściej budziła i to było przez to.
Synek zaakceptował bez problemu butelkę i nowe mleczko?Chyba że ma się dziecko, którego podrażnia wszystko i trzeba kupować kosmetyki emolium, a mleko nutramigen z apteki. Dobrze, że chociaż pampersy dady toleruje
Ważne, że dziecko szczęśliwe śpi na mamusiMoje dziecko mnie dzisiaj nie opuszcza. O 17 wpadają goście a ja nawet koszulki z nocy nie przebrałam. Kurczak surowy w zlewie , ryby w zamrażarce [emoji23] niedzielo ! Hej ! Niedzielo ! [Emoji23] Zobacz załącznik 907349
reklama
Maljan
A są takie grudki jakby niestrawionego mleka?Zielony a forma taka miękka, ani nie zbita ani nie biegunkowata