reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No tak ale przecież dziecko chyba pijąc mm nie musi mieć minerałów dostarczanych nie ? Ja jak raz podalam mm to na wodzie źródlanej [emoji16]
Tzn ja ci tylko mowie ze woda przefiltrowana nie ma w sobie nic ;) ja robie mm i na mineralnej i na przefiltrowanej ;) podaje tez do picia i taka i taka ;) i malej nic nie jest :p

reklama
Jutro dziewczyny wizyta kontrolna. Aż mnie strach oblatuje. Boję się jak cholera bo moja rana dopiero co się zagoiła w miarę możliwości. I tak potrafi mnie coś zaciągnąć i boleć i to w cale nie zawsze w miejscu rany.

Ja coraz lżej ubieram bo widzę że w tych gondolach to nawet wiatru nie ma nic. Tam jest dosyć ciepło więc wolę nie przegrzać Olka. Rajstopy mam najmniejsze 68 i są duzo za duże. Poza tym chłopak w rajstopach to jakoś mi nie pasuje hahaha:)
Ja rajtki kupilam w rossmanie i sa super ;)
Dlaczego rajtki nie dla chlopca? Moj maz zima nosi rajtki tzn kalesony rajtkowe :D ;) poza tym moja kuzynka ma chlopca i tez mu zakladala rajtki gdy zimno bylo ;) zaden wstyd :*

My jesteśmy po usg bioderek. Jest ok, profilaktycznie kontrola za 2miesiace:)
Mój Piotrek (2 styczniu będzie miał 8lat) ubrał dziś małą po kąpieli. Ja tylko założyłam body przez głowę i posmarowałam cipcię linomagiem a on całą resztę:) w ogóle to chętnie chce przy niej wszystko robić: wczoraj ją mył w kąpieli, dziś rozbieral po spacerze. Dzis mówię do męża, że jeszcze z nią nie ćwiczyłam a Piotrek mowi: ,,Ja z nią ćwiczyłem,,:) Nie chcę wiedzieć jak on z nią ćwiczył haha

reklama
Do góry