reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja nie zakładam jeszcze. Jeśli ma pośpiochy, cienki kombinezon i kocyk, to myślę, że jest ok i wystarczająco. Mój Michaś lubi ciepło, ale przegrzewanie jest też złe. [emoji4]
Ja jak jest 17 stopni i bez wiatru to maly ma na nogach jedną warstwę plus kocyk gruby . W domu nie raz mamy 19 stopni i trzymam go w pajacu [emoji39]
Chyba nie bardzo
A czemu ? Przecież taka przefiltrowana woda to taka jak kupiona w sklepie . W takiej kupionej się chyba używa. :p
Są takie wynalazki ?:D
Są są i wydają się bardzo praktyczne :)

Jeszcze mamy buciki do czapki w komplecie ale są już na styk wszystkich styków ehm
Niestety dzieciaczki nam szybko wyrastaja z ciuchow dlatego ja szukam albo na fajnych przecenach ciuszki z pepco czy kika albo na ciuchach czesto mozna kupic za grosze super ciuszki :) ostatnio kupilam nowki czapeczki 3 sztuki za 11 zl nowki z metka beda miala w sam na wiosnę bo sa większe :)

Ja jak jest 17 stopni i bez wiatru to maly ma na nogach jedną warstwę plus kocyk gruby . W domu nie raz mamy 19 stopni i trzymam go w pajacu [emoji39]A czemu ? Przecież taka przefiltrowana woda to taka jak kupiona w sklepie . W takiej kupionej się chyba używa. :pSą są i wydają się bardzo praktyczne :)
Przefiltrowana woda nie ma zadnych bakterii,zadnych mineralow.. nic nie ma ;) ta ze sklepu ma mineraly ;)

reklama
Do góry